Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
-
gyuszaa
őstag
Közeledik a hype train, biztosan egy rakás szemét lesz.
-
Hiftu
senior tag
Amíg nincs 3. évad, addig nézzétek a Log Horizon-t.

-
Cythyel
senior tag
Nah, meg is találtam: [link] Sajnos én még nem olvastam az Alicization részt, mivel akkor még a 13. kötet felénél tartottak a fordítással, amit most már nem is fognak folytatni, mivel amcsiban elkezdték kiadni könyv formában az egész novella sorozatot. Sajnálatos módon, a mellék köteteket kihagyták belőle. >.<
-
oriic
HÁZIGAZDA
3. évadról van már hivatalos bejelentés? Most a Mother Rosario ARC nekem annyira nem jött be, ezért kíváncsi lennék a folytatásra...
Lost Song meg tuti hogy jön angolul is, bár hivatalosan még ezt sem jelentették be. Csak annyit mondtak, hogy jobban odafigyelnek majd a nyugati kiadásra is, hiszen a Hollow Fragment lokalizálása sokak szerint érdekesre sikeredett.
-
Cythyel
senior tag
3. évad 2016ban érkezik, és a 9. kötettől kezdődően lesz majd az adaptáció. Mivel az Alicization rész 9-15. kötet jelenleg, ezért várható 2*25 rész biztosan.
A Lost Song meg biztos hogy lesz angol nyelvterületen is, a Hollow Fragment is megjelent, szerencsére angol szinkron nélkül, csak angol felirattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Valami baja van a tápomnak
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha megnézed a trailert amit a hírbe tettem, látható hogy a jeleneteket onnan vették ki.