Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
lehet, de valami 10k a mediaban, egy tetris, lóóóóóóól.
szal a játékokat nagyon benézte a nintendo, maga a gép hardverileg igéretes, és itt ott 40k körül megvehető, bár szvsz 30k amit megér...ha arra gondolok hogy egy ps3 55k.
lehet, hogy a jövö év elején érkező psp vita rútul leveri.
-
g@bo
nagyúr
30k ért vettem 3ds-t, baró gép, de az a 15 játék amit özzehoztak hozzá majd 1 év alatt, elég szánalmas.
-
Ocarina
aktív tag
Én szívesen látnék (akár 3DS-en is) egy TP-hez hasonló, "sötétebb" hangulatú játékot is. Igaz, ezt szerintem a Wii U kapja meg, és a 3DS az OoT, és MM vonalát viszi majd tovább.
-
ldave
félisten
Kíváncsi vagyok, hogy ez milyen lesz irányítás szempontjából. Ugye DS esetén a 2 Zelda játékban a főképernyő az alsó, éríntőképernyő volt. 3DS esetén meg a felső 3D-s képernyőn lesz gondolom a hangsúly, így biztos nem stylus-alapú lesz a cucc, pedig nagyon jó volt úgy irányítani DS-en.
-
Sirandrish
legenda
Ezaaaz.
Lesz itt Zelda dögivel..imádom! -
geezer
aktív tag
Hmmm.... lassan lehet, hogy akarok egy 3DS-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest