Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
Atke
senior tag
Lehet nem jól látom(telefon) ,de szerintem semmi rendkívüli nincs ezeken a kábeleken, a harisnya, meg ugyan úgy lezárható zsugorcsővel,szerintem nem fém, az elég rugalmatlan lenne...Szóval szerintem a hagyományos módszerrel szétszedhető és harisnyázható. Logoutomban találsz segítséget.
-
jones965
Modder
Hiába zsírtalanítod le a felületet teljesen tisztára, ha az új festékréteghez nincs biztosítva tapadó híd. A készre festett számítógépházak nem alkalmasak további festésre abban a formában.
A felületet elő kell készíteni az új festés megkezdése előtt. Ez vagy csiszolás, vagy maratás formájában elterjedt. Gyakorlatilag egy fém tiszta felületet kell kialakítani, ha tartós festést akar az ember. Innentől kezdve lehet egy tartós felületet kialakítani.Mivel nálad ezek a folyamatok vélelmezhetőleg kimaradtak, ezért pattog le a festék, hiába a hőkezelés. Ráadásul nem minden festék típust lehet hőkezeléssel stabilizálni.
Ezek az általános festék spray-k csak dekorációs célra alkalmasak.Én egy korábbi módomnál (TJ-07) egy gyárilag alumínium natur színű házat fényeztem le feketére.
Az utolsó porcikáját is meg kellett csiszolnom, hogy azt a végeredményt kapjam, amire számítottam. Alapozás, majd ezen réteg felcsiszolása, fényezés, polírozás, újra fényezés, majd lakkréteggel történő lezárás, ez is 2 rétegben. A leggyorsabb és legtartósabb megoldás a porfestés, ezt viszont csak szakműhelyben tudják kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Néha a legalapabb dolgok nem jutnak eszembe..