Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU] #55 üzenetére
Nem is értem miért hozták az új modellt.( rest modeban akkor szoktam hagyni ha töltöm a joyt ( Ps4 slim esetében + 4-6 watt) vagy letöltök valamit, + 26 watt.
-
válasz
hombre[EU] #53 üzenetére
abban az egyben.
-
-
jeni
félisten
válasz
FollowTheORI #48 üzenetére
akkor írd,hogy jól bírja ha lassan 15 éves lesz a LG hűtőd.
-
idegen lény
addikt
válasz
FollowTheORI #48 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen elátkozott helyen lakik az ember. [link]
-
-
jeni
félisten
Bocccssssiiii
A Microsoft Xbox konzoloknál ez nem probléma hogy mennyit is zabál az Xbox 360,az Xbox One,az Xbox S és az Xbox X?
Mit fogok én ezért kapni,hogy ezt lemertem írni?
-
válasz
1shot1kill #5 üzenetére
hát ne akarj mert egyre szarabb minden új verzió. Utoljára a csavarokat hagyták ki és szétpattinthatóak (= sem ) lettek a különböző elemek. A rakéta hajtómű hűtőről ne is beszéljünk. Nem értem a Sony-t, hogy miért nem gyárt minőségi cuccot, mikor 70 millió talál belőle gazdára állítólag nem is veszteséggel.
Sok mindenért lehet gyapálni a z Xboxot, de minőségben magasan felette áll a PS4 nek. -
Raymond
titán
válasz
idegen lény #37 üzenetére
Tehat szerinted csak ket lehetoseg van - mindent egyszerre csinalni(leallitani) vagy nem csinalni semmit. OK
Egyebkent az osszes felsoroltra is van mar most is regulacio ami lassan de folyamatosan szigoritva van.
-
idegen lény
addikt
Házhoz jönnek majd ellenőrizni, hogy ki milyen PS4-et használ. Vagy csak egyszerűen bannolják őket.
-
idegen lény
addikt
válasz
Lackooo84 #11 üzenetére
De hogy bekajálta mindenki, hogy ez csak a fogyasztás miatt kell most.
Ha valóban élhetőbbé akarnák tenni az emberek ezt a bolygót, akkor azonnal be kéne tiltaniuk a marhatenyésztést, a dieselkocsikat le kéne cserélniük mondjuk lovaskocsikra, a PET-palackok gyártását is le kéne állítaniuk, az atomerőműveket bezárniuk, nem robbantani föl több nukleáris bombát a víz alatt sem!, stb., stb. Amúgy meg mindegy, mert úgyis föl lesz perzselve az egész bolygó.
-
törölt tag
Az otthoni nyomtatók, Canon, Epson, Samsung nálunk mind gyakorlatilag fogyóeszközök voltak, olyan hamar bedöglöttek. Pedig alig használtuk őket - lehet, már ez volt a baj.
A nagygépekkel szerencsére sosem volt ilyen gond, meg igazából mással sem. Volt olyan eszközünk ami elromlott, de az utóbbi 20 évben nem láttam azt a negatív tendenciát, ami itt rendre előkerül. (Nem a legolcsóbb noname vackokat vesszük persze, de szerintem ez magától értetődő, ha jót akar magának az ember.)
-
hombre[EU]
veterán
Kevesebbet fogyaszt és ugyanaz a teljesítmény. Tök jó. Ha csak 1%-kal kevesebb az is jobb,mint ha eggyel több lenne,nem? Rosszul gondolkodok?
-
cbmfan
senior tag
egy saját példát tudok felhozni a tervezett élettartamra: az összes eddigi Canon nyomtatóm. mindegyik 8-10k nyomtatott oldal és garancia lejárta után pár hónappal B200 hibát ír, ergo kukázhatom. fejcserével javítható, de nem éri meg.
két hűtő zümmög lakásban, egy 19 éves Zanussi fagyasztó és egy noname kínai fagyasztó nélküli hűtő 8 éve, egyiket sem kellett javíttatni soha. rokon ~3 éves szuperdrága Samsungjának két-három havonta van valami problémája, pl. legutóbb szigetelési probléma miatt ajtót cseréltek...
-
-
válasz
Tomassy00 #21 üzenetére
Melyik hűtő megy 5 évig? Még sosem láttam olyat. A környezetben van több működő 20+ éves hűtő, több 10+ éves és 3 éves is. Nem működő, vagy az elmúlt 20 évben magától tönkremenő nincs. Kidobva azért lett bármelyik is, mert kellett nagyobb / sokat zabált / nem volt elég modern (jegesedés, bonyolult leolvasztás stb.). 40 éves (1978-as) hűtőt inkább ne. Én éltem akkor, a korabeli hűtők borzasztó sokat zabáltak, és borzasztóan rosszak voltak.
-
sztanozs
veterán
válasz
ImpersonatoR #19 üzenetére
Miért, nem kapni? (vagy cinikus megjegyzés akart lenni?)
-
zzola
titán
válasz
ImpersonatoR #19 üzenetére
-
Raymond
titán
"ez a fajta korlátozás önmagában egy faszság mert folyamat ebbe az irányba fejlődnek amúgy is..."
Nem faszsag, csak utanna kene nezni a temanak mielott csipobol velemenyt formalsz
Ezek a dolgok (EU directive, Self-Regulatory Initiative, stb.) evekig tartanak es van egy rakat Impact Assessment is szamokkal es kulonbozo modellekkel. Itt van egy errol meg 2015-bol: [link] Mar itt 1,5TWh/a regiokban vannak a sporolt energie szamok szemben az ipar 1TWh/a ajanlataval mar 2020-ban. Azota volt meg fejlemeny, innen a mostani Tier 4 bevezetese is ahol az 50W es 60W van megszabva mint limit 2019-tol. Ezek a dokumentumok mind publikusak, csak tudni kell nagyjabol mit keresel. Itt van peldaul az ipari commitment egy evvel ezelottrol (Games Consoles Voluntary Agreement): [link] Itt kicsit emeszthetobben vannak a kategoriak es ajanlatok bemutatva.
-
Tyrel
őstag
Bár a témában előttem szólóknak is igazat adok, én alapvetően csak arra gondoltam, hogy ez a fajta korlátozás önmagában egy faszság mert folyamat ebbe az irányba fejlődnek amúgy is... az idő előrehaladtával alapból kevesebbet fogyaszt minden hardver, a piac célja is ez, mivel eladhatóbb ha zöldebb. Ráadásul könnyebb, halkabb, hosszabb üzemidejű is ha kevesebbet fogyaszt, a vevőnek meg ez jó, tehát versenyképesebb.
Az hogy 50Ft-ot megspórol a villanyszámlán a kutyát nem érdekli, de az hogy nem kell maxra tekerni a TV hangerejét hogy túl tudja harsogni a mellette lévő konzol hűtőjének visítását az igen... mármint az hogy ne visítson, azt meg úgy lehet elérni ha keveset fogyaszt....így mindenkinek érdeke hogy keveset fogyasszon, tehát amúgy is ebbe az irányba megy az ipar! Viszont egy hozzá cefetül nem értő hülye politikus meg ne pofázzon bele hogy mi mennyi lehet, hagyja hogy szépen kiforrják magukat a dolgok...
A Föld élhetősége meg nem azon fog múlni hogy a PS4-em mennyit fogyaszt abban a fél percben amennyit a menüben töltök mielőtt elindítanék valamit...
-
Akkor ezert nem kapni sehol eu ba ps4 pro t sem ?
-
válasz
Plague666 #14 üzenetére
Mire mennél egy 20 évig jó Playstationnel? Nézz meg egy PS1-et. Alapvetően működik, mert miért ne menne, de max múzeumi értéke van. Ugyanígy telefon, pc, autó, bármi.
Pont hogy az kerül túl sok környezetszennyező erőforrásba, hogy 5 évig használni tervezett eszközt 20 éves élettartamra gyártsanak.
-
Plague666
tag
És ezt te el is hiszed? Hogy számít a bolygó sorsa? Ha annyira számítana, akkor olyan elektronikai eszközöket gyártanának, amik 20 évig jók, kompatibilisek, használhatók, nem pedig arra sarkallnának, hogy mindent a lehető legrövidebb idő alatt cserélj le, amiből millió tonna szemét képződik, plusz x millió másikat gyártanak helyettük. Magasról sz*rik az eu is a bolygóra, csak öregszik a nem migráns, őshonos népesség és sokba kerül az ellátásuk. Kocsiknál is dettó, a szennyezés csökkentésével nem a környezetet védik.
Ezek olyan humbugok, mint az elektromosság világnapja. Kapcsold le otthon a 3db 60-as égőt egy órára, miközben a plázák, hipermarketek éjjel bezárva is nappali dicsfényben úsznak, hogy ne törjenek be.
És ha már energiatakarékosabb konzol vagy proci vagy bármi, ejtsünk szót a szigorú szűk kibocsátási kvótákról is. Egyes államok már csak úgy tudják számottevően emelni az ipari termelésüket, ha az egyre nagyobb energiaigényű lakosság kevesebbet fogyaszt. A kutyát nem érdekli a bolygó sorsa. -
alevan
őstag
Ez az első generációs XO és PS4ről készült teszt, de:
When browsing the consoles' navigation menus, the Xbox One draws 72 watts and the PlayStation 4 draws 88 watts (compared to the Wii U's 32 watts). Again, the first two are well above EnergyStar's proposed limit of 40 watts.
-
Lackooo84
nagyúr
Azért szerintem ebben már pöcköltek valamit hardveresen is az exploitok ellen...
-
weiss
addikt
Angolul hívják navigation-nek a menüben koslatást. Gondolom itt mindenki németes
-
navigációra
Gondolom elírás, és valami más szó akart itt lenni.
-
berVi
senior tag
Ugyanannyi koze van hozza, mint ahhoz, hogy mennyi CO2-t eregethet a kocsid, igen.
Mert van, akinek szamit, hogy elheto bolygo maradjon a Fold. igen.
De azert legyszi haborodj mar fel rajta, hogy ugyanazt a szamitasi teljesitmenyt mostantol kevesebb energiafogyasztasert kapod meg.
-
1shot1kill
csendes tag
Jöhetne még egy SuperSlim verzió, és akkor beruházok egy PS4-be
-
zzola
titán
Hurrá! Sokadik bőr, sokadik spórolási varáció...
-
opr
nagyúr
Navigacio alatt itt a menuben torteno navigaciot kell erteni?
Ezt valaki atolvashatta volna vagy valami, mert ugy nincs halvany fingom rola, hogy mirol beszeltek, hogy a playstation-nel dolgozom... -
Sunnam
tag
"Lényegében tehát pár watt mínuszról van szó navigációnál, illetve médialejátszásnál, amit a felhasználók valószínűleg nem vesznek majd észre"
Akkor 1szerűen csak visszább vettek a teljesítményén, ami talán nem megy a használhatósági élmény rovására az említtet 2 felhasználási területen.
Vajon a játék alatti fogyasztását is majd behatárolja valamilyen új törvény? Érdekes lenne.
-
Tyrel
őstag
Mi köze van az EU-nak ahhoz hogy navigáció vagy videolejátszás közben mennyit fogyaszt egy akármilyen egység? Valamelyik okosnak eszébe jutott hogy ezt is úgy kell szabályozni mint az autók fogyasztását? Azt' majd jön a csalószoftver is??
...meg egyáltalán hogy a francba lehet egy PS4-el navigálni? Viszek magammal 230V aggregátort meg még egy tévét is az anyósülésen, vagy mi?...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elsőre nem látni, hogy mi értelme a még csak Japánban kapható rendszernek, de a jövő év miatt fontos volt kiadni.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 2042
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest