- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Felhasználási profil függvénye. Nyilván nem tud mindent az i12, amit az S21 ultra tudott, de az utóbbi időben nekem pl az volt a lényeg, hogy legyen egy pörgős telefonom jó kamerával, és egy nap feletti üzemidővel. Ezt tudja úgy, hogy kényelmesen elfér a zsebemben és nem hajlított a kijelző. Plusz időközben a gépemet cseréltem egy Macbookra és a saját eszközeik közötti integráció nagyon jó, különálló telefonnak Windows gép mellé nem vettem volna meg. Sőt, ha nem tudok jó áron szerezni egy refurb darabot, akkor se vettem volna meg. Viszont a Samsungnál is az van, hogy hiába jó a telefon, ha az Exynos chip miatt napi kétszer kell töltenem, ami évek óta a jellemző tendencia volt. A 21 Ultra már jó volt, csak ez még rohadt nagy
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest