- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Szerintem aki eloszor megcsinalja a kis telefont, nagy kijelzovel, normalisan, az olyan szinten le fogja tarolni a piacot, mint anno az iPhone.
Ugy ertem, kepzeljunk el valami olyat, ami alapbol akkora, mint monjuk anno az iPhone 4s vagy kicsit nagyobb (mondjuk 4"), csak oldalra ki tudsz huzni egy akkora kijelzot, hogy 90 fokban fordul a keparany. Vagy akar csak annyira, hogy 1:1, esetleg 2:1 legyen. Ha ezt valakinek sikerulne megoldani, akar olyan aron, hogy picivel 1cm felett legyen a telefon vastagsaga, szerintem tarolna. Meg csak az se kene, hogy a kihuzott kijelzo nagyon eros legyen, amig:
a) kinyitott allapotban valahogy le tudod tamasztani
b) "becsukott" allapotban a kijelzo, ami latszik, az vedve van rendesen, lehetoleg gorilla glass, vagy ahhoz hasonlovalLehet ez csak nekem becsipodesem, de egy ilyen az nalam tarolna, mert altalanos hasznalat mellett kicsi, kompakt, kenyelmes lenne, viszont amikor kell, konyvet olvasok/multimediazok, ott lenne a rohadt nagy kijelzo. Szerintem utne. De ez meg nagyon odebb van, rengeteg nem trivialis dolgot meg kell hozza oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest