Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Ezt nem nezted? IMHO otthonra ez is megteszi.
Egy negylemezes (Atomos) QNAP NAS-rol lattam kepeket, abban sima noti RAM-volt, igaz leragasztva egy matricaval, amire ra volt irva, hogy megbontasa gari vesztessel jar
.
-
Levybacsi
csendes tag
hát én egy kicsit "nagyban" gondolkodom kis fogyasztással.
pl egy mysql és egy java app szerver eszik rendesen memcsit. -
Levybacsi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is tetszik ez a csoda. Nem tudjátok véletlen hogy lehet-e bővíteni a memcsijét? Me ugye DDRII és a képeken úgy tünt mintha notebook memcsi lenni.üdv
-
Dam6
tag
Azt hiszem, ez a legnagyobb tévedés ebben a topikban. Biztosan látszik, hogy sosem léptél még be egy QNAP admin felületére, és nem tudod, milyen szolgáltatásai vannak, és főleg nem is használtad azokat. Nem tudom akkor mi alapján sejted, hogy egy játék D-Link bármilyen téren is alternatíva lehetne. Valóban olcsóbb, ahogy egy kifli is olcsóbb a seprűnél, de ne kelljen már csak ezért kiflivel takarítanunk...
Esetleg próbáld ki online egy Synology felületét, az kb. nagyon hasonló: [link] -
misran
tag
Ha kész megoldás, akkor nekem a dns323 még mindíg kicsit jobb (szolgáltatás,lehetőségek)/ár mutatót sejtet.
-
D.Csaba
tag
Igen, elég drága, de nekem tetszik
-
Encian
tag
Ez nagyon sokba kerül
149900.- ITT HDD nélkül
-
zéügynök
csendes tag
Jók, jók ezek a QNAP NAS-ok, de mikor lesz már támogatva pl: a subversion hivatalosan is rajtuk? Nekem nagyon kellene egy ilyen kütyü, de a sok felesleges (torrent, iTuines streaming, ...) szoftver miatt mindig visszarettenek.
-
Krix
őstag
A WD vajon fizetett a reklámért?
Sebességéről valami adat esetleg?
-
^Clown
addikt
Szerintem az a kínos, ha valaki orbitális nagy betűkkel reklámozza, hogy 1 GB DDR2!!!! Ezt leszámítva szimpatikus.
Juj, még nem hangzott el a kérdés senki részéről sem, csodálkozom is: hol a HDMI?
-
Killing
addikt
Torrentezők kedvence.
#1:Skizz:Ezért volt annyira szar akkor a reggeli energy drink! -
Horror ára van
-
Didu77
csendes tag
-
El Tebe
tag
a hátoldalon: mi az lent, az a kis lakat?
-
Skizz
addikt
kínai piacos ez a Pro Turbo név
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megérkezett a TS-239 Pro Turbo.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest