Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, aztán majd nem találom meg a kontrollert.
Öreg vagyok az ilyenekhez, marad inkább a fehér és a fekete színű.[ Szerkesztve ]
-
Egyszerűen ronda.
duree54
-
törölt tag
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Ó én bepakoltam a gépet egy ajtó mögé, így hátra és rácson át oldalra szellőzik, de rejtve marad.
Nem akarom a komolyabb eszközök mellett mutogatni. Az arányaival van a nagyobb gondom, bazi magas, részben ehhez kellett tervezni a szekrényt, hogy beleférjen.
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Szerintem nagyon jól néz ki. Ha nem vettem volna tegnap egy fekete kontrollert akkor biztos, hogy rendelnék egy ilyet. Pár hónapja adtam el a Ps4-es camuflage kontrollerem. Az is fullos volt...
[ Szerkesztve ]
"It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Raysen623
addikt
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Azért ezt a rondát én kikérem magamnak
Szerintem fantasztikusan szép lett a design, a szobám egyik ékessége a TV mellett. Én imádom, bár ezt a terepszínű micsodát nem szeretem, inkább egy szép kék burkolatnak örülnék.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Snoop-y
veterán
Inkabb valasszanak egy szint tokmindegy melyiket es kezdjek el novelni a gyartokapacitast. Total abszurd, hogy nem lehet bemenni egy boltba es megvenni. Bezzeg a nepperek felvasaroljak es dupla aron aruljak
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
n4n3x
csendes tag
Remélem egyszer majd átlátszót is fognak csinálni kontroller+oldallapból, arra vevő lennék.
Ez az álcamintás az előző genben sem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Gray Camouflage Collection új oldallapokat, gamepadet és Pulse 3D headsetet jelent majd a kínálatban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- HTML szerkesztés
- Star Citizen
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest