Hirdetés
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
deathtania
üzenetére
mi ez, ha nem egy dzsímél turbó????
most annyi, hogy 200üzenetből álló wave-ed van? azt a dzsímél is tudja...Jah, csak utólag szerkesztheted az üzeneteidet (mint pl. 1 fórumban), realtime (mint pl. az msn). Mindamellett a kép-és doksimegósztási/szerkesztési funkciók, amiket a demóban mutogattak (nem tudom a jelenlegi verzióban mondjuk mennyi van ebből megvalósítva, ezeket nem próbáltam).
Ezeket e-mail alapú kommunikáción nehezen tudom elképzelni.És a különböző lehetséges pluginokról nem is beszélve (habár ez se nagyon működik még, mivel nem indult be a dolog).
-
julius666
addikt
válasz
deathtania
üzenetére
A wave-ben iszonyat nagy lehetőségek lettek volna (lennének), nagyon remélem a gugli nem nyugdíjazza még munkába állása előtt. Az hogy nem voltak userek inkább a gyenge marketingnek/a meghívós baromságnak volt köszönhető (tudom, jóval az indulás előtt be lett nagy csinnadrattával harangozva milyen jó és csilivili lesz, de itt kimerült a dolog. Azóta se hallani sokat róla). Illetve sztem sz*r lett a kezelőfelülete.
Más alkalmazásoknál azért megy a fika mert csak a marketing és a GUI miatt veszik az emberek. Itt ahol a technikai része lenne klassz, de sz*r a marketing és a felület, senkit se izgat.

meg különben is kb ugyanazt tudja mint a féééészbúúúk, de nevezhetjük egy dzsííímél turbónak is...
Na te is sokat használtad

A hírhez: ez a funkció tényleg nagy nulla, ráhadásul megint idétlen magyar fordítással. Ugyanis aki azt akarta tudatni ismerőseivel, hogy éppen tárgyaláson/melóban/sörözni van, az eddig is megtehette calendars-ben. Ez tényleg csak arra jó, hogy gyorsan felröföghesse az ember épp milyen szagút böfögött.
Ráadásul az üzenőfal iwiwen/facebookon is borzalmasan idegesít, sok ismerősöm ott beszélget és teleszemeteli marhaságokkal. -
ntomka
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Jó-e valamire? Az majd kiderül. De ha ez bejön, van egy olyan érzésem, hogy a wave-et a google kukázhatja, mert így elsőre majdnem ugyanazt tudja, viszont a gmail integrációval sikeresebb lehet.
Szubjektív vélemény: olyan a dolog, mint a twitter, csak nincs korlátozva a karakter szám, lehet szerkeszteni a megjegyzéseket és a tartalmak közzététele is jobb (idővel meg az ígéretek szerint bővülni fog). Így a twitter fanoknak tuti be fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő