Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz deathtania #55 üzenetére

mi ez, ha nem egy dzsímél turbó????
    most annyi, hogy 200üzenetből álló wave-ed van? azt a dzsímél is tudja...

Jah, csak utólag szerkesztheted az üzeneteidet (mint pl. 1 fórumban), realtime (mint pl. az msn). Mindamellett a kép-és doksimegósztási/szerkesztési funkciók, amiket a demóban mutogattak (nem tudom a jelenlegi verzióban mondjuk mennyi van ebből megvalósítva, ezeket nem próbáltam).
    Ezeket e-mail alapú kommunikáción nehezen tudom elképzelni.

És a különböző lehetséges pluginokról nem is beszélve (habár ez se nagyon működik még, mivel nem indult be a dolog).

• julius666

addikt

válasz deathtania #52 üzenetére

A wave-ben iszonyat nagy lehetőségek lettek volna (lennének), nagyon remélem a gugli nem nyugdíjazza még munkába állása előtt. Az hogy nem voltak userek inkább a gyenge marketingnek/a meghívós baromságnak volt köszönhető (tudom, jóval az indulás előtt be lett nagy csinnadrattával harangozva milyen jó és csilivili lesz, de itt kimerült a dolog. Azóta se hallani sokat róla). Illetve sztem sz*r lett a kezelőfelülete.

Más alkalmazásoknál azért megy a fika mert csak a marketing és a GUI miatt veszik az emberek. Itt ahol a technikai része lenne klassz, de sz*r a marketing és a felület, senkit se izgat. :))

meg különben is kb ugyanazt tudja mint a féééészbúúúk, de nevezhetjük egy dzsííímél turbónak is...

Na te is sokat használtad :U

A hírhez: ez a funkció tényleg nagy nulla, ráhadásul megint idétlen magyar fordítással. Ugyanis aki azt akarta tudatni ismerőseivel, hogy éppen tárgyaláson/melóban/sörözni van, az eddig is megtehette calendars-ben. Ez tényleg csak arra jó, hogy gyorsan felröföghesse az ember épp milyen szagút böfögött.
    Ráadásul az üzenőfal iwiwen/facebookon is borzalmasan idegesít, sok ismerősöm ott beszélget és teleszemeteli marhaságokkal.

• ntomka

nagyúr

válasz deathtania #42 üzenetére

Jó-e valamire? Az majd kiderül. De ha ez bejön, van egy olyan érzésem, hogy a wave-et a google kukázhatja, mert így elsőre majdnem ugyanazt tudja, viszont a gmail integrációval sikeresebb lehet.

Szubjektív vélemény: olyan a dolog, mint a twitter, csak nincs korlátozva a karakter szám, lehet szerkeszteni a megjegyzéseket és a tartalmak közzététele is jobb (idővel meg az ígéretek szerint bővülni fog). Így a twitter fanoknak tuti be fog jönni.

Új hozzászólás Aktív témák