Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
Walter_White #20 üzenetére
A szoba dísze is lehet egy ház
úgy már megéri költeni rá. Pl. nálam:
- érdekes, ha külön megnyitod, akkor visszafordul...[ Szerkesztve ]
-
T_Oroboroz
csendes tag
Egy PC-O8-at használtam pár hónapig. Annyi hibája volt, hogy kénytelen voltam visszaküldeni. Az előlapi panelen búgott az audio, az alumínium festése kopott az üvegtől + a ház teteje egyenetlenül lett festve. A videokártyát kizárólag az alaplappal együtt lehetett kivenni. Volt még foltos üveglap és hibásan működő RGB led szalag is. Ha ma akarnék prémium minőségű házat venni, akkor biztos, hogy a Phanteks termékei közt néznék szét.
-
Walter_White
senior tag
Szép kis ház, de 320 dollárt nem biztos hogy kiadnék érte, sőt biztos, mondom ezt úgy hogy maximalista vagyok, nem spórolok a gép alkatrészeken. Én valahogy úgy érzem,hogy az ilyesfajta házak maximum kiállításra valók.
-
M@trixfan
addikt
Számomra a "gamer" valami ilyesmit jelentene kívülről. Sajnos a Lian Li-nél mindig olyan érzéesem van, hogy prémiumnak kategorizált, de a belső tartalom elmarad más innovatív márkák mögött.
-
SnoozyBird
csendes tag
válasz
MegalodonS #15 üzenetére
Bár... Ahogy látom, lassan lassan ők is beadják a derekuk a csili-vili-nek... Persze csak visszafogottan... lol
-
MegalodonS
őstag
válasz
SnoozyBird #11 üzenetére
Azert mert percizen meg van csinalva,minosegi alapanyagokbol,es van aki ezt szereti es megfizeti,azt nem neveznem fetishnek
Tudod a LaFerrari is ugyan ez,sokan mondjak felesleges,ameddig nem veszel egyet magadnak
[ Szerkesztve ]
-
SnoozyBird
csendes tag
válasz
MegalodonS #3 üzenetére
A szerverünk, na nem otthon hanem a cégnél egy D8000-ben van, az otthoni egyik gépem pedig egy V750-ben... És szép, és alumínium minden mennyiségben, és minden nagyon finoman kattan/klattyan, de aki nem aluminium és 0 illesztési hézag fetisiszta... Felesleges. És van rengetek ház, ami olcsóbb és praktikusabb. Persze kevesebb "anyaggal"
-
Z_A_P
addikt
Ebben hova teszed a DVD/BR/CD-t?
-
Szép ház,de ez már meghaladja az én pénztárca küszöböm.
-
zzola
titán
Az árral itt is elszaladtak-mint általában a márka többi termékével is...
-
ribizly
veterán
Kicsit fájó, hogy csak ebben a prémium árkategóriában (pl. Phanteks Entoo Primo) jelenik meg az oldalra fordított táp, illetve az elegendő hely a cablemanagement-re...
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz
SnoozyBird #1 üzenetére
Amugy lattal mar eletedben Lian Li hazat???
-
törölt tag
Pillangós/pandás, átlátszó alapon fekete matricával többet el lehetne adni belőle.
Nagyon tré a front panel, és az egérketrec vagy porszűrő?!.
[ Szerkesztve ]
-
SnoozyBird
csendes tag
Ezek a Lian Li házak, olyanok, mint a zsiráf... Szép, szép, de azért otthonra kicsit túlzás...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az PC-O11 WGX nevű méretes ház a sima PC-O11 vonalait igyekszik feldobni a ROG-os dizájnnal.
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...