Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
-
Kékes525
félisten
Nekem 4tb-os külső SSD-ék kellenének elfogadható áron (50 ezer alatt). Azonban ez még messze van. Sajnos.
-
King Unique
titán
Ezek is pofásak, de nekem formára a Samsungok jobban tetszenek. Viszont az SE730 legalább már USB 3.1 Gen 2. Igaz, a szimpla mSATA (SATA III) alapú SSD limitálja a sebességét... fullosan pl. a Sandisk | Lacie féle megoldások tudják kihasználni.
Amúgy adattárolásra még kicsit luxus egy ilyen cucc, de pl. OS-t futtatni ideális. Én egy ilyet pakoltam össze és Linux & Windows fut róla.
-
törölt tag
Én külső HDD-n tartom a fontos adatok másolatait (plusz a nagyon fontosak megvannak egy másik gépen is), illetve arra szinkronizálok bizonyos időközönként, hogy minden meglegyen még egy helyen. Ilyen célra valahogy nem mernék SSD-t használni, pedig a gépben csak az van.
Ha valakinek egy közepesen nagy de gyors külső meghajtó kell amit gyakran használ, akkor jó lehet egy ilyen.
-
pomorski
őstag
"Persze, mert tudod, hogy lassú és ezért kevésbé használod." - Lehet, hogy az, én mindenesetre külső adattárolónak nem tervezek ssd-t egyelőre. Jó lesz a gagyi usb3.0-ás WD My Passport Ultra is. Az ssd jobb helyen van a gép belsejében a raid0 tömbben (egy másik ssd társaságában).
-
Ha bootolható, akkor érdekes lehet. Egyébként külső tárhelynek jó egy vinyó is, azon nincs annyi adatforgalom naponta, hogy kijönne a lényeges sebességelőny.
-
LámaZ
addikt
Árcédula?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Három új külső SSD-vel bővítette kínálatát a gyártó, melyek között akad USB Type-C csatlakozóval szerelt is.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest