- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Az a kontrolleres újítás, hogy előlről is világítani fog egy picit, szerintem csak idegesítő lesz, pláne sötétben.
-
nemlehet
őstag
-
senior tag
az a headset nagyon bitangul nez ki. 2.0-án is tuti szépen szól ha ilyen ára van.
van most egy trust gamer fülesem, nagyon sz@r a 7.1 hangzással együtt.(pedig ha valakinek bot füle van az én vagyok)"Az életben soha semmi nem lesz elég de élünk és harcolunk "
-
sutyesz96
őstag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Vagy egy hétig elvagyok egyetlen töltéssel.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Polllen
nagyúr
válasz SunMount3r #29 üzenetére
Ahogyan xbox-hoz is van, amivel ps kontrollert lehet használni... (Meg billentyűzetet és különböző kormányokat.) Myth busted!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Mister_X
nagyúr
válasz SunMount3r #29 üzenetére
Őszintén? Teszek rá egyesek igényeire. Az az átalakító olyan is volt amilyen - a semmi helyére rakott input lagot, helyenként bemondta a csütörtököt és nem volt sixaxis, ahova mondjuk kellett volna. De mondok jobbat, volt adapter, hogy a PS3 kontrollerét lehessen 360-on használni. Hoppá. Micsoda igények.
Ettől függetlenül nem lehet kihozni egyik kontrollert/kiosztást sem győztesként. Magyarázhatja itt mindenki hülye érvekkel meg brit tudós képesítésekkel, ettől függetlenül ez épp annyira szubjektív témakör, mint hogy almát vagy körtét eszik-e szívesebben.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Bullshit. Van Xbox One és PS4 is a háztartásban, szívesebben használom a DS4-et, mint a One kontrollerét. És nem áll görcsbe a kezem 8 óra intenzív Rainbow Six vagy Overwatch után sem a kezem. Ne jöjjünk már ilyen légből kapott, brit tudós kategóriájú maszlagokkal - az egész elsődlegesen egyéni preferencia kérdése, másodlagosan meg platformfüggő az egész, mert One kontrollere nem megy PS4-en és vice cersa.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ribizly
veterán
Nem innováció, viszont ha néhány órát tolod mind a kettővel egymás után, akkor rájössz, hogy mégis újra "feltalálták a kereket". Az alapvető különbség, hogy sokkal kevésbé áll görcsbe a kezed néhány óra játék után XBOX 360/ONE vezérlővel, ha az analóg stick-et használod a bal oldalon. Persze, ha valaki meg inkább a gombokat preferálja, akkor ott meg a PS-es kiosztás a nyerőbb...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #12 üzenetére
Ennél ostobább hasonlatot nem is írhattál volna.
-
Memora
senior tag
válasz SMartin-HU #19 üzenetére
Engem is zavar, hogy nem szimmetrikus az XBOX analóg kiosztás. Őszintén szólva el sem tudom képzelni, miért jön be sokaknak. Bár az is hozzá tartozik, hogy nekem a 90' évek közepe óta csak PS konzoljaim vannak, az XBOX kontrollert csak PC-n próbáltam ki párszor.
Fancy quote placeholder
-
Lacok
őstag
"A Platinum Wireless Headset, ami jóval drágább lesz a maga 179 eurós árával"
Valóban erősen fogott a Sony ceruzája.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
SMartin-HU
tag
válasz SunMount3r #17 üzenetére
Mind a 2 konzolt használom.
Én kimondottan szeretem a PS kiosztását... az xboxnál meg egy idő után el kezd iszonyatosan zavarni, hogy nem szimmetrikus.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
Polllen
nagyúr
válasz SunMount3r #15 üzenetére
Ahogy az én hozzászólásomat, amiben benne volt burkoltan, hogy jól van az úgy, ahogy van.
-
SunMount3r
nagyúr
Természetesen ezt is figyelembe veszem, és nincs is azzal semmi baj, de akkor mondjuk úgy, hogy kiegészítem az ominózus mondatom végét ezzel: -SZVSZ...
(Mondjuk nekem miután kipróbáltam már egy párszor mind két kiosztást, így komfort, praktikum, ergonómia, kezelhetőség szempontjából, mindig felvetődik bennem, azoktól, akik a PS-féle "hagyományos" kiosztás mellett "verik le a cölöpöt", hogy egyszer már csak megkérdezem, hogy mégis "MIÉRT"?! De elfogadom, nem is akarok ebből vitát, nekem az az jön be, nekik amaz...)
[ Szerkesztve ]
-
Memora
senior tag
válasz SunMount3r #13 üzenetére
Arra esetleg nem gondoltál még, hogy sokan a PS féle analóg kiosztást preferálják, és nem az XBOX-osat?
Fancy quote placeholder
-
Polllen
nagyúr
válasz SunMount3r #13 üzenetére
Az analóg stick kiosztás nem hiányosság, hanem sajátosság.
-
SunMount3r
nagyúr
1. Elsőként megújul a PlayStation Eye, amely technikailag semmit sem változik az elődhöz képest, de más külső dizájnt kap, ami jobban igazodik az új gépek kinézetéhez.-> Reklámnak jó.
2. A DualShock 4 gamepad is megújul, de a friss verzió csupán annyival lesz több az elődnél, hogy tapipad felső része egy csíkban átlátszó lesz, így szemből is látható a világítás színe. -> Inkább az analog stick kiosztást varázsolnák végre át XBOX-osra. Amúgy még elmegy a PS4-é is, csak ez már egy elég ősi "hiányossága"...
-
addikt
"A friss modell jóval drágább lesz a maga 179 eurós árával, miközben a funkciókat tekintve lényegében ugyanazt kínálja, mint a linkelt termék, csak éppen jobb minőségű hangzás mellett."
Ez az M hármas bmw tulajdonképpen ugyan az mint a sima hármas, csak erősebb benne a motor. (és ezért drágább)
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Sirandrish
legenda
"A DualShock 4 gamepad is megújul, de a friss verzió csupán annyival lesz több az elődnél, hogy tapipad felső része egy csíkban átlátszó lesz, így szemből is látható a világítás színe"
Fuuu mint egy falat kenyér...inkább egy aksit raknának bele hogy ne merüljön le néhány óra alatt..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ribizly
veterán
A Sony régebben sokkal kevésbé kötötte meg a 3rd party perifériák használatát, ezért is működött régebben PS3-hoz külső egér, G25/27 kormány, stb.
Sajnos mostanra ők is ráéreztek erre, hogy nem akkora business, de 1-2 címről (CS:GO, DUST514,...) eltekintve, ahol konkrétan megcsinálták a mouse support-ot nem tudom milyen módban fog működni egy ilyen kombó. Igaz, ha lenne PS4-em már csak a poén kedvéért is vennék egy ilyet.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Memora
senior tag
"technikailag semmit sem változik az elődhöz képest, de más külső dizájnt kap, ami jobban igazodik az új gépek kinézetéhez"
Látom hozzá kell rondítani a PS4 pro-hoz most már a kiegészítőket is, mert azok nem elég ocsmányak, így nem illenének össze
Fancy quote placeholder
-
addikt
Nagyon beindullt a sony, ennyire közeledne az ünnepi szezon?
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
cannibal
senior tag
Ezen meglepődtem kicsit, de biztos sokan örülnek majd neki: https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/tac-pro-for-playstation-4/
-
Zsmester89
őstag
"a PlayStation Eye, amely technikailag semmit sem változik" - ez öreg hiba...
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Nagytoll
senior tag
Én eddig is tudtam használni vezetékesen a controllert, vagy itt a kisebb input laggon lenne a hangsúly?
-
Polllen
nagyúr
És ennél a kontrollernél már kisebb lesz a meghibásodási ráta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...