Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Az a kontrolleres újítás, hogy előlről is világítani fog egy picit, szerintem csak idegesítő lesz, pláne sötétben.
-
az a headset nagyon bitangul nez ki. 2.0-án is tuti szépen szól ha ilyen ára van.
van most egy trust gamer fülesem, nagyon sz@r a 7.1 hangzással együtt.(pedig ha valakinek bot füle van az én vagyok) -
sutyesz96
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Vagy egy hétig elvagyok egyetlen töltéssel.
-
Polllen
nagyúr
válasz
SunMount3r #29 üzenetére
Ahogyan xbox-hoz is van, amivel ps kontrollert lehet használni... (Meg billentyűzetet és különböző kormányokat.) Myth busted!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
SunMount3r #29 üzenetére
Őszintén? Teszek rá egyesek igényeire. Az az átalakító olyan is volt amilyen - a semmi helyére rakott input lagot, helyenként bemondta a csütörtököt és nem volt sixaxis, ahova mondjuk kellett volna. De mondok jobbat, volt adapter, hogy a PS3 kontrollerét lehessen 360-on használni. Hoppá. Micsoda igények.
Ettől függetlenül nem lehet kihozni egyik kontrollert/kiosztást sem győztesként. Magyarázhatja itt mindenki hülye érvekkel meg brit tudós képesítésekkel, ettől függetlenül ez épp annyira szubjektív témakör, mint hogy almát vagy körtét eszik-e szívesebben.
-
Mister_X
nagyúr
Bullshit. Van Xbox One és PS4 is a háztartásban, szívesebben használom a DS4-et, mint a One kontrollerét. És nem áll görcsbe a kezem 8 óra intenzív Rainbow Six vagy Overwatch után sem a kezem. Ne jöjjünk már ilyen légből kapott, brit tudós kategóriájú maszlagokkal - az egész elsődlegesen egyéni preferencia kérdése, másodlagosan meg platformfüggő az egész, mert One kontrollere nem megy PS4-en és vice cersa.
-
ribizly
veterán
Nem innováció, viszont ha néhány órát tolod mind a kettővel egymás után, akkor rájössz, hogy mégis újra "feltalálták a kereket".
Az alapvető különbség, hogy sokkal kevésbé áll görcsbe a kezed néhány óra játék után XBOX 360/ONE vezérlővel, ha az analóg stick-et használod a bal oldalon. Persze, ha valaki meg inkább a gombokat preferálja, akkor ott meg a PS-es kiosztás a nyerőbb...
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #12 üzenetére
Ennél ostobább hasonlatot nem is írhattál volna.
-
Memora
senior tag
válasz
SMartin-HU #19 üzenetére
Engem is zavar, hogy nem szimmetrikus az XBOX analóg kiosztás. Őszintén szólva el sem tudom képzelni, miért jön be sokaknak. Bár az is hozzá tartozik, hogy nekem a 90' évek közepe óta csak PS konzoljaim vannak, az XBOX kontrollert csak PC-n próbáltam ki párszor.
-
Lacok
őstag
"A Platinum Wireless Headset, ami jóval drágább lesz a maga 179 eurós árával"
Valóban erősen fogott a Sony ceruzája.
-
SMartin-HU
tag
válasz
SunMount3r #17 üzenetére
Mind a 2 konzolt használom.
Én kimondottan szeretem a PS kiosztását... az xboxnál meg egy idő után el kezd iszonyatosan zavarni, hogy nem szimmetrikus.
-
Polllen
nagyúr
válasz
SunMount3r #15 üzenetére
Ahogy az én hozzászólásomat, amiben benne volt burkoltan, hogy jól van az úgy, ahogy van.
-
SunMount3r
nagyúr
Természetesen ezt is figyelembe veszem, és nincs is azzal semmi baj, de akkor mondjuk úgy, hogy kiegészítem az ominózus mondatom végét ezzel: -SZVSZ...
(Mondjuk nekem miután kipróbáltam már egy párszor mind két kiosztást, így komfort, praktikum, ergonómia, kezelhetőség szempontjából, mindig felvetődik bennem, azoktól, akik a PS-féle "hagyományos" kiosztás mellett "verik le a cölöpöt", hogy egyszer már csak megkérdezem, hogy mégis "MIÉRT"?! De elfogadom, nem is akarok ebből vitát, nekem az az jön be, nekik amaz...)
-
Memora
senior tag
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
Arra esetleg nem gondoltál még, hogy sokan a PS féle analóg kiosztást preferálják, és nem az XBOX-osat?
-
Polllen
nagyúr
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
Az analóg stick kiosztás nem hiányosság, hanem sajátosság.
-
SunMount3r
nagyúr
1. Elsőként megújul a PlayStation Eye, amely technikailag semmit sem változik az elődhöz képest, de más külső dizájnt kap, ami jobban igazodik az új gépek kinézetéhez.-> Reklámnak jó.
2. A DualShock 4 gamepad is megújul, de a friss verzió csupán annyival lesz több az elődnél, hogy tapipad felső része egy csíkban átlátszó lesz, így szemből is látható a világítás színe.
-> Inkább az analog stick kiosztást varázsolnák végre át XBOX-osra. Amúgy még elmegy a PS4-é is, csak ez már egy elég ősi "hiányossága"...
-
"A friss modell jóval drágább lesz a maga 179 eurós árával, miközben a funkciókat tekintve lényegében ugyanazt kínálja, mint a linkelt termék, csak éppen jobb minőségű hangzás mellett."
Ez az M hármas bmw tulajdonképpen ugyan az mint a sima hármas, csak erősebb benne a motor. (és ezért drágább)
-
Sirandrish
legenda
"A DualShock 4 gamepad is megújul, de a friss verzió csupán annyival lesz több az elődnél, hogy tapipad felső része egy csíkban átlátszó lesz, így szemből is látható a világítás színe"
Fuuu mint egy falat kenyér...inkább egy aksit raknának bele hogy ne merüljön le néhány óra alatt..
-
ribizly
veterán
A Sony régebben sokkal kevésbé kötötte meg a 3rd party perifériák használatát, ezért is működött régebben PS3-hoz külső egér, G25/27 kormány, stb.
Sajnos mostanra ők is ráéreztek erre, hogy nem akkora business, de 1-2 címről (CS:GO, DUST514,...) eltekintve, ahol konkrétan megcsinálták a mouse support-ot nem tudom milyen módban fog működni egy ilyen kombó. Igaz, ha lenne PS4-em már csak a poén kedvéért is vennék egy ilyet. -
Memora
senior tag
"technikailag semmit sem változik az elődhöz képest, de más külső dizájnt kap, ami jobban igazodik az új gépek kinézetéhez"
Látom hozzá kell rondítani a PS4 pro-hoz most már a kiegészítőket is, mert azok nem elég ocsmányak, így nem illenének össze
-
Nagyon beindullt a sony, ennyire közeledne az ünnepi szezon?
-
cannibal
senior tag
Ezen meglepődtem kicsit, de biztos sokan örülnek majd neki: https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/tac-pro-for-playstation-4/
-
Zsmester89
őstag
"a PlayStation Eye, amely technikailag semmit sem változik" - ez öreg hiba...
-
Nagytoll
senior tag
Én eddig is tudtam használni vezetékesen a controllert, vagy itt a kisebb input laggon lenne a hangsúly?
-
Polllen
nagyúr
És ennél a kontrollernél már kisebb lesz a meghibásodási ráta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony a meglévő termékeken is eszközölt kisebb válozásokat, de a lényeg az új headset.
- Steam Deck
- Horgász topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- MWC 2025: Debütált a Tecno Camon 40 széria négy telefonja
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gamer Gép - Gigabyte H510, Intel i5 10400F, 16GB DDR4, RX 5600 XT 6GB, 256GB M.2 SSD, 2TB HDD
- AMD Ryzen 5 3600X Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Eladó!
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest