Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dagonya

  tag

  csodálom hogy nem az első pavlovi hozzászólás volt a "fele ennyiből jobbat rakok össze a kukából"
  például rengeteg ügyfelem, horribile dictu még én magam is veszek NAS-okat.

 • Dr. Akula

  nagyúr

  Nem lenne rossz ha értelmesen lenne megcsinálva. Az ilyen NAS célja a minél kisebb fogyasztásból megoldani a torrentet. Egy pc kifűti rendesen a szobát nyáron (tetőtérben ajándék), amitől vagy hónapokig szenvedsz, vagy klímával lehűtöd. Azt a hőt amit feleslegesen generáltál. Dupla költség.

  Én elvártam volna valami jobbat a gigás LAN-nál (Asustor 2.5 gigát ad), a ramot már mondták előttem, nemtom miért ilyen smucig a Syno, persze nem ma kezdte, ez valami népszokás náluk. Fáj odaadni a ramot, kell másra? Az ARM-nál értelmesebb lett volna valami x86-os Cerkát belerakni (persze annak az ára is magasabb némileg, de legalább lenne értelme).

  [ Szerkesztve ]

  Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro Wireless, Varmilo VA109M CMYK, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

 • Gargouille

  aktív tag

  Ezeket a belépő szintű Syno-kat nagyon sok kicsi cég használja, backup-nak tökéletes megoldás és a DSM (a saját oprendszere) mellé ingyen jár korrekt DDNS, quickconnect szolgáltatás, ha kell FTP/SFTP, iscsi és még sok minden. Minden gyárilag benne van, mindenféle mókolás nélkül stabilan működik. Konfigolni az egészet kb 30 perc. Korrekt, megbízható kis NAS-ok ezek, és a fő érték benne nem is a hardver, hanem a DSM ami rajta fut. Mi sok ilyet üzemeltetünk kis ügyfeleknél (jellemzően 3-4 fős mini irodák), oda tökéletes.

  Ami lényeges, hogy ez belépő szint, nem torrentezésre vagy házi médiaszervernek van, értelmetlen elvárni tőle, hogy mindent is bírjon.

  Amit te összeraksz magadnak, az biztosan jobb neked otthon, de mondjuk egy ügyfélnél üzemeltetni már nem olyan jó megoldás.

Hozzászólok Aktív témák