Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz szmörlock007 #12 üzenetére
Mindkettő jó szerintem, nem konkurenciái egymásnak, inkább kiegészítik egymást.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
szmörlock007
aktív tag
Értem, köszi. A GamePasst ismerem kívülről belülről, (személy szerint egy zseniális dolognak tartom főleg ha elkezdenek rá beesni az MS AAA címei, bár már idén is jön rá pl BFV, a forza H5 meg a halo Infinite mellett), a Geforce Now-t nem ismertem annyira de így nagyjából megvan akkor, ez is jónak tűnik, ahogy hallottam a felhőnél érzékeny késleltetés meg egyéb dolgok nagyon jól megvannak oldva ott is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szmörlock007 #5 üzenetére
le is írtad mi a hátránya a gamepassnak és az előnye is. Más a két szolgáltatás felépítése. A gamepassnál nem kell megvenned a játékot azt is kapod az előfizetéshez de az PC -re csak száz egynéhány játék és annyi.abból Nem túl sok új A kateóriás cím van rajt szerintem, Gears és AOE ami számomra érdekes lehet fele inkább budget kategóriás cím ami egy 5-6 éves VGA val is elkaristol. Azokkal tudsz játszani és mással nem.
GF Nownál a PC teljesítményt kapod és 1000 nél több játékkal játszhatsz rajt ha rendelkezel vagy steamen vagy Epic store stb felületen azzal a játékkal amit támogat.GF nownál virtuális játék gépet kapsz és a saját játékaiddal játszhatsz,de itt ugye nem kapsz játékokat hozzá. ( ellenben 2 havonta kapok kupont vásárlásra GF now előfizetőként, elég jókat.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz BoneDragon #9 üzenetére
Most is ez van.
-
bartos96
tag
Jól értem hogy 1-4-8 órát lehet játszani naponta? Csomagtól függöen.
-
BoneDragon
veterán
Amilyen VGA árak vannak és amennyire nem lehet kapni őket, lehet jövőre újra elő kell fizetnem rá.
-
szmörlock007
aktív tag
Annyira nem ismerem a Geforce Now szolgáltatást, ez a GamePass-hoz egyébként mennyi pluszt nyújt? Már úgy értem, nyilván a GamePass-al csak meghatározott játékokkal tudsz játszani, de azon kívül van ennek valamilyen előnye? Nekem nincs egyik sem, csak kíváncsi vagyok mert ha választanom kéne, perpill egyértelműen a GamePass-t választanám, ugye azzal is lehet felhőben is tolni ha jól tudom és az 15$/hó.
-
Yodafon
senior tag
PC-re miert nem jon 1440p?
I'm gangsta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Steam Deck
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 250GB SSD / 1TB HDD / 600w! BeszámítOK
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- Mac Mini M2 8GB Újszerű/256ssd/2027.01.09. Gar./p3971
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!