Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szmörlock007 #12 üzenetére
Mindkettő jó szerintem, nem konkurenciái egymásnak, inkább kiegészítik egymást.
-
szmörlock007
aktív tag
Értem, köszi. A GamePasst ismerem kívülről belülről, (személy szerint egy zseniális dolognak tartom főleg ha elkezdenek rá beesni az MS AAA címei, bár már idén is jön rá pl BFV, a forza H5 meg a halo Infinite mellett), a Geforce Now-t nem ismertem annyira de így nagyjából megvan akkor, ez is jónak tűnik, ahogy hallottam a felhőnél érzékeny késleltetés meg egyéb dolgok nagyon jól megvannak oldva ott is.
-
válasz
szmörlock007 #5 üzenetére
le is írtad mi a hátránya a gamepassnak és az előnye is. Más a két szolgáltatás felépítése. A gamepassnál nem kell megvenned a játékot azt is kapod az előfizetéshez de az PC -re csak száz egynéhány játék és annyi.abból Nem túl sok új A kateóriás cím van rajt szerintem, Gears és AOE ami számomra érdekes lehet fele inkább budget kategóriás cím ami egy 5-6 éves VGA val is elkaristol. Azokkal tudsz játszani és mással nem.
GF Nownál a PC teljesítményt kapod és 1000 nél több játékkal játszhatsz rajt ha rendelkezel vagy steamen vagy Epic store stb felületen azzal a játékkal amit támogat.GF nownál virtuális játék gépet kapsz és a saját játékaiddal játszhatsz,de itt ugye nem kapsz játékokat hozzá. ( ellenben 2 havonta kapok kupont vásárlásra GF now előfizetőként, elég jókat.
-
válasz
BoneDragon #9 üzenetére
Most is ez van.
-
bartos96
tag
Jól értem hogy 1-4-8 órát lehet játszani naponta? Csomagtól függöen.
-
BoneDragon
veterán
Amilyen VGA árak vannak és amennyire nem lehet kapni őket, lehet jövőre újra elő kell fizetnem rá.
-
szmörlock007
aktív tag
Annyira nem ismerem a Geforce Now szolgáltatást, ez a GamePass-hoz egyébként mennyi pluszt nyújt? Már úgy értem, nyilván a GamePass-al csak meghatározott játékokkal tudsz játszani, de azon kívül van ennek valamilyen előnye? Nekem nincs egyik sem, csak kíváncsi vagyok mert ha választanom kéne, perpill egyértelműen a GamePass-t választanám, ugye azzal is lehet felhőben is tolni ha jól tudom és az 15$/hó.
-
Yodafon
senior tag
PC-re miert nem jon 1440p?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elég komolyra tervezte az új POD-ot az NVIDIA, így 1440p-ben a másodpercenkénti 120 képkocka is hozható.
- HP GAMING/WORKING PC // XEON W3565 //8GB DDR3 // SSD-HDD // XFX Radeon RX580 GTS Black
- HANCOCK 8-CORE GAMING PC // AMD OPT.3365 // 8GB DDR3 // 1TB HDD // ASUS STRiX R7 370 4GB GDDR5
- MATRIX GAMING PC // Core i5 2400 // 8GB DDR3 // Inno3D geForce GT710 2GB
- STORM GAMING PC // Core i5 2400 // 8GB DDR3 // Sapphire Radeon HD5570
- DREX GAMING PC // Core i3 4160 // 8GB DDR3 // NVIDIA GeForce GTX 745 2GB
- i5-8600k / Gigabyte B360M D3H / 16 GB RAM / Artic Freezer hűtő / Chieftec 600W
- Eladó minőségi hibátlan KOMPLETT GAMERPC / i9 9900K / MSI 1080Ti / Asus Rog Strix Z390 / VÍZHŰTÉS
- Komplett AMD Gamer gép, Ryzen 7, RX5700
- White Strix konfig bontódik - I7 13700k / Z790 Apex / 32GB RAM / 850W
- Dell Optiplex 790 16GB DDR3, I5 2400
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest