Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy néz ki az az EVGA?
-
SpZ
senior tag
Engem elvarázsolt az Inno féle megoldás, de az evga is pofás tipikus vizes.
-
M@trixfan
addikt
Ilyen kártyák láttán mindig olyan kedvet kapok vizes gépet építeni. Istenem, ha kizárólag a PC lenne az életben amire szeretnék, illetve kell költeni akkor már rég vizes konfigom lenne. Sajnálom a vízhűtés felárára a pénzt és attól tartok váltáskor eladhatatlan egy ilyen vizes kártya. Ebben van valakinek tapasztalata?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Azt hittem az iChill féle Inno 780ról lesz szó, vagy lemaradtam és már volt?
Enyhén szólva is exkluzívabb, mint a jelenleg felhozott variáns..instant get![ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
inno baráti ,csak arban kb. Olyan lenne.
-
Attilakirály
csendes tag
inno 3d!
van még ilyen gyártó!?
első geforceom is tőlük van, amúgy sokan lebecsülik őket, de mai napig meg a geforce 4 mx kártyám -
M@trixfan
addikt
válasz Attilakirály #17 üzenetére
Nekem volt tőlük a legendás Geforce 2 Titanium sorozatból, életem egyik legjobb VGA-ja volt.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Evga-t szivesen elfogadnék, víz nèlkül. :]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Graphics
Jómunkásember
Ez az EVGA über jól néz ki, nagyon letisztult
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Angel1981
veterán
Szép darab az EVGA!
-
moha21
veterán
Innovision powa! Remélem most normális alkatrészekkel szerelik már. inno 7300 gs PCI-E
Egyébként jól néz ki mindkettő.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
M@trixfan
addikt
válasz Attilakirály #19 üzenetére
Azt hiszem eladtam, nem emlékszem már pontosan. Radeon 9500@9700 pro jött utána. Na az is egy nagy legenda volt, az utolsó darabot hoztam el még az eredeti helyén lévő Pixel-ből. Az a kártya mai napig unokabátyámnál van. Szerintem nagyjából ez volt az az idő amikor lezárult a klasszikus értelemben vett számtech korszak. Utána már ez a brutális marketing áradat vette kezdetét amiben ma is vagyunk számtech szempontból. Egyébként volt még két mém kártyám Az első az Asus AGP-V3000 Nvidia Riva 128 chipsettel. Videó ki- és bemenettel. Akkor még azon ment a morfondirozás, hogy ez vagy Voodoo 2 legyen. 386sx után PII 233 64 MB rammal 1997-ben enyhe ugrás volt számomra akkor ott volt még az ezt követő Asus Geforce Deluxe. Azzal jött be a Hardveres TNL egység, 64 MB rammal, 3D szemüveggel. De szerettem azt a kártyát is! Különben a mostani MSI 4870 OC-m is megérdemli a legendás státuszt. Ha belegondok most már negyedik éve szolgál. Az a vicc, hogy 1080p-ben játszom rajta a Metro 2033-at, persze ésszerű kompromisszumokkal. Most már szeretnék fejleszteni, tevékenység szempontból is át kell szerveznem a gépemet.
-
Puma K
nagyúr
Félek az Inno3D-től de az a iChill HerculeZ 2000 elég pofásnak néz ki, ám kérdéses, hogy a gyári hűtőhöz képest mennyivel halkabb/hatékonyabb és megéri-e több pénzt kiadni érte?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Garit kapsz rá ill. nem a régi névből kell kiindulni..ja, és ezt kell venni.
-
warcat
veterán
Ha vennék, én maradnék a Giga windforce 3-nál,szép is jó is.
EA: It's in the crate!
-
Attilakirály
csendes tag
az semmi, én utálom a mai marketinget
ez is élő példa kiadnak egy kártyát drágán ami 10% al jobb mint elődje
parasztvakítás
nekem a 8800 gtx es kártyámmal játszottam a legújabb játékokat volt amit maxon dmc új része és még jó pár játék
mikori kártya? 2006 os?
sok szám meg processzor meg cuda meg anyám kínja, mégis viszi a pálmát
lecseréltem egy 660 ti-ra, persze, de még mindig állja a helyét, legjobb vétel volt az a kártya
sajnos driver kérdése, és a marketing, el kell adni újat vagy nem profitál a cégna de hagyom is a témát mert csak felbosszant
imádtam a régi szép időket
amikor megkérdezték milyen géped van, rávágtam geforce 4! erre mindenki ámult de jó is volt -
törölt tag
Friss és fejlesztés?
-
kpal
nagyúr
válasz Attilakirály #30 üzenetére
igen anno jó volt ,de most
-
Attilakirály
csendes tag
most is jó, elmondom miért
van itthon 2 gép
egy 500 ezres fullos és egy régi 10 éves
miért jó?
hatalmas nosztalgia
van egy géped ami visz mindent de mégis a régit használod, hatalmas nosztalgia bomba
beindul a windows me a kis geforce 4 1,7 ghz es pentiumon és nekiállok rajta old school játékokat nyomatni
hatalmas feeling
gef 4 eszmei értéke felbecsülhetetlen, mivel a mai vga-k mint ez a 780 csak vakítás, villogni vele youtubeon biztos jó -
kpal
nagyúr
válasz Attilakirály #33 üzenetére
ezt értem, csak arra mondtam ,h "jó volt" mikor csodálkoztak a Gef 4-en most teljesen más világ van ami nagy kár.
-
Potzee
addikt
válasz Attilakirály #33 üzenetére
ASUS TUSL2-C -Intel PentiumIII 1.0GHz Tualatin –512MB SD Ram –10.2GB Quantum Fireball –Riva TnT2 32MB - Windos 98SE...néha beröffentem az Öreget és akkor pörög néhány DOS-os játék...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
tag
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek Titeket,ha van olyan köztetek,akinek van ilyen tapasztalata,akkor szeretném kérni,hogy ossza meg velem.
Arról lenne szó,hogy szeretném lecserélni a GTX690-es vga-mat,GTX780 sli-re,de sehol nem találok(Ph.,youtube,google...) tesztet,ahol összehasonlítanák őket,így nem tudom,hogy érdemes-e belevágni.
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Isten áldjon meg Benneteket!!!Dombi Péter Bp.XXII.Ker.
-
tag
válasz Attilakirály #39 üzenetére
Szervusz Uram!
Köszönöm szépen Neked.
Isten áldjon!Dombi Péter Bp.XXII.Ker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.