Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laars
újonc
Üdv mindenkinek.
5 vagy 6 hónapja fel frissítettem dsl-360R t1E modemem az új firmware-re idáig nem is volt gond vele örültem is neki. Ma viszont fejre állt sajnos nem tud csatlakozni rá a gépem net van régebbi modememmel, pirosan villog az internet jelü led. resetelés után sem tudom elérni a webes felületet. a 192.168.1.1 pingelni sem tudom putty-val detto ugyanaz elérhetetlen. Router miatt mindenképp ezt kellene használnom. Lehet még tenni valamit? Létezik még valamilyen hardweres reset? Előre is köszönöm az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Banggood
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest