Hirdetés
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Kedves Dchard!
Intrude fórumtárs ajánlotta figyelmembe szakértelmedet, ezért elsősorban hozzád intézném kérdéseimet, de természetesen mindenki segítségét szívesen fogadom. Első körben megpróbálok tömör lenni
. Lényeg a lényegben, hogy van énnékem T-home bácsi jóvoltából, acélkemény küzdelmek árán megszerzett 15 Mb-es ADSL netem, aminek pillanatnyi, és mondhatni stabil le és feltöltési sebessége 10,7/0,86 Mb. Korábban, mondhatjuk úgy, kb. az előző előfizetési ciklusoknál egy-két éve, mikor még nem T-Home-nál voltam szerződve, de persze ugyanazon vonalon jött az adat, a letöltésem stabilan 12-13 Mb között mozgott, ezért is gondoltam hátha. Viszont lehet, hogy a túlterheltség miatt szándékos a lassítás, nem tudom, laikus vagyok, és némi üldözési mániában szenvedek
. Na most, a leírásod alapján megpróbáltam csökkenteni a DIR 360R C3 ADSL2+ –as modemem tartalékát, ezáltal ugye növelni annak sebességét, de nekem ez sajnos valamiért nem jött össze. Tulajdonképpen mikor gyorsítani szerettem volna a tartalék csökkentésével, a margin érték abszolute nem csökkent, ezáltal a sebességben sem volt változás. Viszont mikor a tartlékot növeltem, szintén leírásod alapján, az nagyon szépen növekedett is, és ennek arányában a sebesség szépen csökkent. Alaphelyzetben a margin értékem az kb. 13,7-13,9 dB-nél volt. Növelhető egyáltalán a letöltésem sebessége, vagy nem is érdemes vele foglalkozni, mert ennyi a vége, és örüljek neki, hogy ennyi van?
Válaszodat, illetve bárki észrevételét előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Lényeg a lényegben, hogy van énnékem T-home bácsi jóvoltából, acélkemény küzdelmek árán megszerzett 15 Mb-es ADSL netem, aminek pillanatnyi, és mondhatni stabil le és feltöltési sebessége 10,7/0,86 Mb. Korábban, mondhatjuk úgy, kb. az előző előfizetési ciklusoknál egy-két éve, mikor még nem T-Home-nál voltam szerződve, de persze ugyanazon vonalon jött az adat, a letöltésem stabilan 12-13 Mb között mozgott, ezért is gondoltam hátha. Viszont lehet, hogy a túlterheltség miatt szándékos a lassítás, nem tudom, laikus vagyok, és némi üldözési mániában szenvedek
. Na most,