- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én a Nehalemnél láttam először ezeket a dögöket. Majdnem vettem is egy Mushkin tri kit-et 7-7-7-18 1600 1.9V, csak nem jött össze a 1366 platform. De állítólag van CL6-os is belőlük.
Én X48 időkben nem nagyon láttam ilyeneket, eleve ritka volt a DDR3-as lap. Meg értelmetlen. AMD meg akkor tolta a PhenomII sorozatot talán, azok meg 1700-nál többet alig mentek. Bár nem is az a lényeg, 1600-on ilyen ram tudna CL6-ot is, odapöccinteni az L3/imc-nek egy kicsit.

Nem mintha számítana annyira a ram. Prescott óta kb mindegy. Kivéve az apukat, fent említve. -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Olyan nagy volt az a "teljesítményesés", hogy kb semmiben sem lehetett kimutatni. Eleve csak akkor van értelme érdemben foglalkozni a RAM-mal, ha az ember AMD APU-t használ, de azoknál is csak aktív IGP esetén. Egyébként kb jelentktelen kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Starlink
- Robotporszívók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Cudy routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest