Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • koko52

  addikt

  Mikor felraktam a win 10 1809-et és a spec, melt, mikrokódok elhozták a 10% FPS esésemet (és nem érdekelnek a fizetett YouTube-os cáfoló videók), majd jött 50%-os áremelés, na akkor váltottam Ryzenre. És nagyon jól tettem. Intel majd ha hoz egy normális ár/érték arányt és minimum 2 évig nem jönnek a lassító javítások akkor foglalkozom egyáltalán mint alternatíva vele.

  A temetők a nagy népsűrűség ellenére a legmagányosabb helyek a világon. John Ajvide Lindqvist: Élőhalottak!

 • Interceptor

  addikt

  Biztos? Még ki sem jött.

  Nem kell drága gép, csak játékra kell

 • andy19770128

  aktív tag

  hát barátom még hogy nincs alternativa???? 2 évvel ezelőttig igy volt. de lehet átaludtad

 • Duddi

  aktív tag

  Nehezemre esik eldönteni hogy amit írtál az hány % ban komoly és hány % ban vicc vagy szarkazmus.

  Ami a barátoknak adott tanácsokat illeti. Olyat én is adtam többször is. Majdnem minden ismerősömnek én építettem a gépét. Van Inteles Nvidia és AMD alkatrész, Gigabyte, Corsair, Asus, MSI, márka is benne.
  Amikor megkapták a gépüket mind örült és elégedett volt mert azt kapták amit kértek és ki tudtak fizetni.

  Nem fogok és nem is kell bocsánatot kérnek az intel vagy amd procikért amiket 5 éve tettem egy gépbe.
  Én inkább amd párti vagyok voltam de vegyesen használok mindent. És amikor buldózer procim volt és mindenki mondta hogy szart sem ér egy I7 ellen nem álltam ki a fórumra fikázni minden cikket ami megemlítette.
  Van annyi hitem önmagamban és a döntésekben amiket hoztam, hogy nincs szükségem a fórumok megerősítésére hogy jól tudjak aludni.
  Viszont zavar, ha valaki vakon támad mindent ami egy kicsit is kilóg az ökoszférájából és fenyegetve érzi magát és személyes sértésnek vesz mindent ami nem az ő igazát támogatja.

  A professzionális rész más kérdés annak van súlya ha tényleg 150 millióért vesztek szervert és a főnök kiborul ott lehetnek gondok. (van IT haver aki ebben utazik nála a főnöknek fogalma sincs arról mit csinál egy szerver vagy mitől jó vagy rossz amíg minden jól megy nincs kérdése)

  Katika meg egy casual mobile gamer peasant. Ne is törődj vele!

  Ha továbbra is félsz tükörbe nézni csak vess egy pillantást a fórumokra az emberek milyen erővel védik az Nvidia 1650 es karit! Meríts erőt belőle és tudd nincs olyan hogy rossz választás legyen az bármilyen gyenge termék lesz aki az élete árán is védeni fogja. :D

 • SaGaIn

  aktív tag

  Természetesen vicc, remélem senki nem veszi ennyire komolyan a dolgokat... :D
  Mint egy Kafkai novella...

  [ Szerkesztve ]

  "DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

 • Duddi

  aktív tag

  Pedig Jól megtudnád írni.

  "Az egy hívő kálváriája" címmel

  Jól be tudnád mutatni a meghurcoltatást és a társadalmi kirekesztettséget.

  Ha megírod én megveszem :)

 • ricsi99

  őstag

  Most komolyan kérdem... a víruskergető progik nem fogják meg ezt a dolgot? Sehol nem látok róla infót.... nem erre vannak kitalálva?
  Lassan nekem tele van a hócipőm a win10 frissitgetési mizériával.... visszarakok egy win7-et oszt joccakát...
  Ez mind otthoni környezetben lenne kis netezgetős gépembe...

  [ Szerkesztve ]

  Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

 • SaGaIn

  aktív tag

  :D Igazából ez igaz bármilyen, hívőre intel helyére be lehet írni bármit focicsapatot, pártot, polgármestert bármit...

  … Ahogy szépen lassan tűnnek el az intel poszterek az irodád faláról... A gyereknek computexről hozott intel-es sapkáját a kukában találold… szomorú dolgok ezek... A régen büszkén felragasztott intel inside matricát a gépedről lassan szomorúan, szégyenkezve lekapargataod… Előkeresed a szekrény mélyéről a kollegáktól szekálásból 6 éve kapott AMD-s bögrét... A megcsalt szerető érzése... :D

  [ Szerkesztve ]

  "DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

 • jokeph

  veterán

  +1. :K

  Magam részéről a HT tünet nem érint, mert nem használok olyan alkalmazásokat, amelyek ebből profitálnának... ;]

  Magán a Windowson nem vettem észre, hogy HT OFF-al lassabb lenne bármiben...

  Az egy G4560 Pentium-os gépen nem lőttem ki a HT-t eddig, a többin OFF (i3-7350k, X5677 XEON, E5-1650v2 XEON) az OC miatt, többek között.

  G4560-at meg hamarosan cserélem i5-6600k-ra, a fő gépben meg i5-7600k van, no HT amúgy is.

  Én a HT előnyét eddig egyedül CB15-ben vettem észre, azaz max munkánál tudom elképzelni, hogy jó valamire, játéknál (szerintem) a HT kofalárma, azaz régen rossz, ha ezen múlik a min FPS. :DDD

  (#71) arty :

  Meglepően korrekt nekifutás az Intel részéről, jár a keksz. :K

  A PH!-s cikk szerintem sem részrehajló, én tárgyilagosnak nevezném.

  [ Szerkesztve ]

  RyZsa konfig: R5 3600X, Asus ROG Crosshair VI Extreme, 2*8 GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 CL17 KIT, Corsair CX 500, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, LG 24GM79G, Aerocool Strike-X

 • carl18

  őstag

  Micsoda hír!!! :D Meg se lepődök, nem véletlen jelent meg a 9700K HT nélkül :D Intel lehet előre tudta "More ebbű baj lesz" HT nélkül dobjuk piacra. 8/8 szál :D Szóval az intelnél már teljesen megszokott hogy jön folyton az új sebezhetőség... De várjunk csak lehet így akarják növelni az eladásokat. :DDD Ezzel a régebbi I7-et is könnyedén le gyilkolják teljesítmény ügyileg.

  A Zen 2-nek minden összejön majd, náluk nincs sebezhetőség az ára is jó lesz és a teljesítmény. Aki meg használja az agyát ezek után a bakik után elvből nem váltana megint intelre. Fél évente jön egy új intel sebezhetőség. 1 hónapon belül a Zen 2 Fixálja ezeket a hibákat, lehet rájuk váltani :D

  Én is világ életembe intel hardver használtam, jelenleg egy Ivy Bridge I5-3470-et használok ami még mai napig is szépen tartja magát. Ki gondolta volna hogy a védelmi javítások fogják főként legyilkolni a hardverek élet tartalmát? 2017-ig volt a nagy intel elvakultságom. Az új AMD Ryzen inteles szemen keresztül is simán vállalható alternatíva. Szerintem az AMD teljesen jól halad, és az intel meg hibázik és tököl a 14 nanométeres gyártó sorral. Csak azokat az embereket nem értem akik ennek a cikknek a hallatán felháborodnak, és nem akarják elhinni a tényeket. Egy otthoni gépre is ugyan úgy fontos a védelem, főleg a pénzt is mozgatsz vele online.

  Hasíts bele! :D

Hozzászólok Aktív témák