Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én +80€ -ért inkább a 27" verziót választanám,ha a vásárlásra adnám a fejem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
flashpointer
őstag
akkor mar inkabb az LG GL8xx , olcsobb is es megsem AOC
-
atiska007
senior tag
-
Dr. Akula
félisten
Ilyen tabletmonitorok helyett nyomathatnának inkább valami komolyabbat, 40" és afelett. El tudnék képzelni egy 60"-et az asztalomon, de amíg nem nagyon gyártja senki, olyan ára is van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A magam részéről inkább a 240 Hz-es TN-t zsákolnám be, leginkább a kimenetek miatt. 27 hüvelyken meg úgysem szeretek puffogtatni; már a 24-es is nagy.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tomcat78
őstag
válasz flashpointer #3 üzenetére
Nálam két AOC monitor teljesít szolgálatot itthon. Az egyik kb( és ezt inkább úgy, hogy minimum) 10 éves, és 1db pixelhibán kívül semmi gondja nem volt soha. Pedig órákat megy napi szinten. Egyáltalán nem a budget kategória versenyzője a cég....
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Komplikato
veterán
Egy rakás márka gyárt 40-65", de néha még 80+ méretben is monitort, csak nem annyira olcsóak. De semmi akadálya, hogy akinek kell az vehessen. Oké, egyik sem egy DTP monitor.
Más. Két kérdésem támadt a 27"-os Nano IPS monitorral kapcsolatban:
1. A gyártó mivel akar rávenni, hogy ezt vegyük meg az LG 27GL850 helyett? A 165Hz kevés lesz.
2. Itthon AOC AG sorozatra bármelyik forgalmazó adja a 4 év(!) gyári pixelhiba garanciát? Vagy a bilibe lóg a kezem?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Szívesen kipróbálnám, eddig bevált a márka 24G2U & 27G2U társaságában.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tomcat78
őstag
válasz Komplikato #9 üzenetére
Ha valaki, akkor én aztán végképp nem vagyok márka fétisiszta.... De itt az LG valami szent tehén akar lenni?
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Komplikato
veterán
Az övéké a panel, azért az valami? És a rá épített 27GL850 egy etalon több szempontból. Pl. nem látom miért venné meg valaki a panelre épített, de drágább ViewSonic monitort? Cserébe az összes monitorjukon hátrefel vannak a csatlakozók, amiért igen sokan sírnak, de akkor is marad.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
tomcat78
őstag
válasz Komplikato #13 üzenetére
Érdekes amit írsz, és egyben baromság is.... Nekem konkrétan nem hátra néznek a csatik az egyik monitoron. Már konkrétan LG-AOC összevetésben: És képzeld, nem LG!
Tv pl LG az egyik. Hangja mondjuk értékelhetetlen (mint általában kb minden LG zajkeltőnek).És érdekes, az egyetlen TV itthon, amin hátrafelé néznek a csatlakozók....
De ettől még eszembe nem jutna senkit lebeszélni a termékeikről,. mert az én szubjektív véleményem szerint van ami egyszerűen simán szar a kínálatukban... Hozzá tenném, hogy nem minden!"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
törölt tag
válasz Dr. Akula #16 üzenetére
Ezeknek szerintem van még pár évük a piacon, aztán a HDMI 2.1-es tévék kiszorítják őket, hiába nem ugyanaz a kettő. Tippre emiatt csökkent az ára már most is, a mai tévék mellett az eredeti 5000 dollár nevetséges volt.
DP1.4 pedig az összes 2160p@120-as, vagy hasonló sávszélességet igénylő monitorban volt, eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem van aoc is meg lg is.
Lg gyarilag kalibralt aoc iszonyat jo arban volt rengeteget tud , usa-ban mar piacvezeto
lg nel a sarkoknal elegge vilagosodig a kep ,aoc-nal nem.
hihetetlen nagy pozitiv csalodtas volt.de ez egy dicsert tesztelt darab csak ugy hasrautesszeruen nem mernek barmilyen aoc-ot venni. -
MeszesKPT
őstag
válasz Komplikato #9 üzenetére
Pont ez a gond, hogy ebben a méretben leginkább tv a választás, mert a legtöbb amit monitorként árulnak is alig különbözik attól. 4K 120 Hz-ről meg ne is beszéljünk inkább, persze ez kicsit tyúk/tojás esete is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest