Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én tényleg nem értem, hogy ennek mi a bánatos fütyfürütty értelme lenne.
Aranyos, hogy próbálkoznak - és én szeretem az új ötleteket, tehát valamilyen szinten jár a buksi simogatás... de ennek annyira iszonyat apró lehet a felvevő-közönsége, hogy el nem tudom képzelni, mit várnak tőle, vagy hogy az R&D részlegnél ki adott ennek zöld utat.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
ughhh
senior tag
Majd az lesz a vicces ha reklámokat tesz a fotókra
-
ledgeri
nagyúr
Ez perma-profibb-fotós-hátlapos mobil.... inkább....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
geekthink
csendes tag
Szerintem nagyon is van értelme. Óriási volt a fejlődés az elmúlt években a szoftveres feldolgozáson. Emlékszem, hogy meglepődtem anno mikor az akkor használt LG V30 + Google Camera párosom kézzel letámasztva felmosta a padlót a 2010 környékéről származó DSLR + kitobi + állvány setupommal éjszakai városi fotózásnál.
“We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.” – Will Durant
-
vakablak93
őstag
Az megvan ugye hogy akiknek elég a telefonjuk képfeldolgozása azoknak ma már eszébe nem jut kamerát venni?
Legalábbis szerintem, de javíts ki ha rosszul gondolom.Emellett nekem itt van a kezemben a csodálatos Pixel az eredeti gcammal együtt....
Pont szoftveresen van a legjobban lemaradva egy páréves Milctől is, ebbe a képfeldolgozás is beletartozik, sőt leginkább abban érzem gáznak.[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
A kitobik általában nem is valók sok mindenre... Arra jó ha nincs más v sietsz és gyorsan le akarsz kapni valamit csak hogy meg legyen örökítve, vagy ha anyós elviszi kirándulásra, kattintgatni jó, értelmes fotózásra nem.
Pont a jó obik hozzák ki a vázak tudását és az elkészült képek varázsát, professzionalizmusát a szutykeráj telefonokhoz képest.
Na meg a belépő (gondolom ezért nem írtál típust) 2010 körüli DSLR-ek nem épp a fényképezőgép történelem szent gráljai... Főleg mai szemmel nézve... Aki meg vesz egy DSLR-t és kit obival használja..., annak szerintem kár DSLR-t venni (Vagy mai világban normálisabb tükörnélkülit)[ Szerkesztve ]
-
DonCosta
tag
Egyetértek! Várom a hasonló fejlesztéseket, ahol a telefonok szoftveres tudását és a MILC gépekben rejlő szenzorméretet és cserélhető objektív lehetőségeket egyesítik. Számomra tetszik ez az ötlet. Nem tartozok egyik végletbe sem: fotózok telefonnal és MILC géppel is. Mindkettő tud olyat amit a másik nem. Jó lenne az előnyöket egyesíteni.
-
dabadab
titán
Az mindenkinek megvan, hogy az Androidot eredetileg (mielőtt még a Google megvette volna) fényképezőgépek OS-ének szánták?
DRM is theft
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest