Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- VR topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkekesi
tag
válasz
üzenetére
Persze, hogy nem kell kp-nek venni. Nem vagyok szaktekintély a biometriában, de mutattak egy s mást a fejlesztők. Annyit mondhatok el magamról, hogy többet tudok a témáról (ujjnyomat és íriszazonosítás), mint az átlag. Csak leírtam, amit láttam/hallottam. De a Mythbusters-ben sem a szakma krémje vonul fel.
Amúgy ebbe az eszközbe nem kell full profi védelem. Nem az a feladata, hogy csúcstechnikát képviseljen és egy levágott ujjról felismerje hogy nem élő, hanem hogy a mezei "ellopom a cuccot és USB-n leszívom" szintű tolvajjal szemben védelmet adjon. Arra bőven elég. Már az ujjnyomat olvasó ténye is riasztólag hathat, még akkor is ha nincs is bekötve
Viszont ha valaki nagyon el akarja lopni az adatokat, akkor a legjob védelem sem ér semmit: pisztolyt nyom a fejedhez, amíg be nem lépsz. Sőt a fifikásabbak még azt is megmondják, hogy melyik ujjadat tedd oda (kifigyelik melyiket használod a mindennapokban), nehogy egy másik ujj csendes riasztásra legyen programozva, amivel az eszköz törli az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Viszont ha valaki nagyon el akarja lopni az adatokat, akkor a legjob védelem sem ér semmit: pisztolyt nyom a fejedhez, amíg be nem lépsz. Sőt a fifikásabbak még azt is megmondják, hogy melyik ujjadat tedd oda (kifigyelik melyiket használod a mindennapokban), nehogy egy másik ujj csendes riasztásra legyen programozva, amivel az eszköz törli az adatokat.