Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
őstag
Végre egy új 10G kütyü :-)
apró pontosítás:
> továbbá a 4.4-es, 4.8-as és 4.9-es Linux kernelekkel fogható munkára.
valószínüleg a "Long Term " Supportált Kernelekről lehet itt szó.
mert jelenleg 5.12.13 a legújabb Kernel verzió.
https://www.kernel.org/persze a "gyári oldalon" van furcsán feltüntetve
https://www.asustor.com/en/news/news_detail?id=26132
egy "and up" hiányzik."""
• System requirements:
- ADM 3.5.6 and up
- Windows 7/8/8.1/10 32/64-bit
- Linux Kernel 4.4, 4.8, 4.9
"""[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
őstag
bassszus megelőztél
pont ezt akartam írni, a 4.16-tól mainline Aquantia driver van hozzá. szóvalé bármilyen reasonably modern disztróval plug and play kell hogy legyen, nem kell külön driverezni.
mondjuk 120 békabőrért nem tudom... kicsit sokallom, ennyiért már inkább Mellanox vagy Intel vezérlőt keresnék. esetleg Broadcom. persze lehet hogy csak én vagyok előítéletes[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Locutus
veterán
Kiváncsi volnék ez mennyire megbízhatóan működik.
Mert pl az AQC-107 ami nekem az ASrock alaplapra van integrálva, az kb felejtős... elpusztul, fel sem ismeri, összeborítja az egész gépet is, tele hibával az event viewer. Driver supportja gyakorlatilag nem létező, mint ahogy bármilyen épkézláb tech supportot sem lehet kapni hozzá. Több hónapnyi szívás után inkább letiltottam, és nem használom.Vannak tippek, hogy az integráció miatt, illetve az elégtelen hűtés miatt lehet ez, de igazából már akkor is pusztul tőle a rendszer, ha rá sincs dugva semmi, csak engedélyezve az eszközkezelőben.
-
westlake
félisten
Még mindig irracionálisan drágák az 1 Gbps-nél gyorsabb termékek.
@Locutus: ez semmilyen szinten nem normális. Ha még garanciális, ki kell cseréltetni (vagy javíttatni). Azért nincs rajta gyárilag hűtés, mert nem tartották fontosnak. Magyarul nem kell rá.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
dkess
őstag
válasz
fatpingvin #2 üzenetére
Pontosan.
Az AQC-107 -t alapul véve első gondolatom az volt, hogy márkán (Asus-Asustor) belül ez lehetne a ASUS XG-C100C kissé "igénytelenebb" kivitelezésű alternatívája - mondjuk olcsóbban (pl. TP-Link TX401) árban ...
Aztán nézem ezen új jövevény $120 ... Mind a ASUS XG-C100C és TP-Link TX401 igényesebben néz ki és ráadásul mindkettő kapható már most is $95 körül illetve alatta ...
-
PROTRON
őstag
Nekem munkaállomás alaplapján 2,5G lan van, szal szereztem az épített Nas-ba egy Orico 2,5G lan kártyát, 11,5k bruttóért (mivel munkához használom így én nettoba fizettem).
Persze ez így direkt kapcsolatot kap.
De azt is sokallod?[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Reggie0
félisten
Csak abban van jelentosege, hogy ha egy nagyceg levedli, tokmindegy mennyiert csak vigyek alapon a hasznalt cuccait, az nem azt jelenti, hogy ez a realis piaci erteke a cuccnak. Van amelyik elajandekozza a laptopjait szeretetszolgalatnak, az nem azt jelenti, hogy onnantol 100-ert boltba kerulo uj laptop draga vagy irrealis.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az alkalmazott AQC-107 vezérlő megnövelt teljesítményt és alacsonyabb fogyasztást ígér a korábbi implementációkhoz képest.
- Sony VAIO UltraBook(15mm!!,960gramm)FullHD IPS,core i5,SSD,vil.billentyű,Új 7óra akku,Új töltő
- HP Ultrabook core i3 5010u 4x2,1Ghz, Intel HD,SSD,új akku, szép állapot
- -61% Dell Latitude 7330 Carbon:i7 1265U,16GB,512GB SSD,13.3" FHD Touch 99%sRGB,1.1kg,3.5év Dell gari
- PlayStation 4 Pro 1TB +játékok, kormány
- Logitech g25 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest