Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
pont most vettem külső vinyót, ha előbb látom meg a cikket, tuti ilyet veszek, de sebaj, majd barkácsolok rá gumibelsőt és lehet dobálni.
amúgy valaki próbálta hosszabb usb vezetékkel a külső vinyót? nekem csak a gyári röviddel működik.
-
kariad
senior tag
Imádom az Ilyen Cucokat!
Ha milliomos leszek csak ilyen cucokat veszek!!
Nem lehet tudni mikor jön egy atomháborúlegalább az adataim fennmaradjanak!!
-
szuper-t
őstag
válasz
Laci_a_Paci #9 üzenetére
a mostani winyókban "kiparkol" a fej a mostani wd Scorpion 40 es winyómat ejtettem már le milliószor Igaz ezt a külső tokot hazsnálom
de eddig semmi baja nem volt -
Laci_a_Paci
tag
Nemtom h sok értelme van e úgy reklámozni egy usbs vuinyót h gyors... meg az ütésálás is vicces lehet egy nem ssdvel, mert ott hiába a fejre akkor is megy nagy ráhatás..
-
szuper-t
őstag
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
ez nem kérdéses tuti sata
bár a koszolódás..): egy idő után tuti elernyed a gumi rajta -
szuper-t
őstag
gumis borítás
oké oké
de vajon hánym magasból ejthetem le biztonsággal? -
Egy Aviator 312 SSD teszt jöhetne. Kíváncsi vagyok mit mutatnak USB 3.0-val. Sebesség, procihasználat, ilyenek. Vagyis leginkább maga a csatolófelület tudása érdekelne a gyakorlatban igazából. Mert az értékekből kiindulva már majd kezdhetünk idegesek lenni, hogy a Windows nem támogatja a rendszerindítást USB-s csatolóval.
-
gfefe
őstag
Nem is rossz... Volt már pár garis külső vinyóm ami vagy így vagy úgy, de elhalálozott... ha kicsit konzervatívabb külsővel is lenne elviselhető árban akkor simán elvinnék egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kisméretű, különleges modellek érkeztek három gyártótól.
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest