3DFX társkártya..voodoo 5?
[ Szerkesztve ]
Diatone GT-R90 eladó. Érd. PM.
3DFX társkártya..voodoo 5?
[ Szerkesztve ]
Diatone GT-R90 eladó. Érd. PM.
Ez valami multi-monitor kártya lehet, hiába néz-ki 3d gyorsítónak.
Szerintem, a Voodoo5 6000-nek egyik korai revizioja.
van ezen minden, 3dfx, intel, conexant, szóval valami monitorvezérlő lesz ez leginkább, amire viccből valaki rárakott egy conexant modemet
A csatlakozóban lévő pin mennyisége és az onboard dc-dc hiánya miatt nem tartom valószínűnek.
Ezek low power 2d chip-ek lehetnek.
[ Szerkesztve ]
nem tudom, de ránézésre bitchin' fast
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Bárcsak a következő vga család ekkora lenne mindkét oldalon!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."| Track IR 5.| Honor 8
Vagy ekkora (ápr1-i feltöltés)
STB 4db Riva128-al. (MVP-PRO-128?)
MVP Pro SE Quad Riva 128ZX
AdWords és Analytics expert. Bnet: Wortexx#2273
Szerintem is SCSI vezérő...
3Dfx Voodoo 5 6000 AGP egyik verziója. Tényleg micsoda őskövület.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
Szerintem ez lenne: Intel PCI-to-PCI Bridge 208-Pin PQFP
bajuszati
Juj. A midi házamat fel kellene tárnom egy flex-szel, hogy beférjen ez a monstrum.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."| Track IR 5.| Honor 8
Mivel AGP-s, ezért gondolom valami videókártya.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Ha GAI-é, akkor biztos videókártya.
Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) ...szájkaratés volt, az ellenfél meg igazi karatés volt... (Hadházi után szabadon.)
Videokártyának tűnik, de ilyet eddig nem láttam. Az az intel chip érdekes, és hagyományos vga kimenet sincs rajta, esetleg egy társkártya?
Korabeli bányászkártya a dotcom lufi idejéből. Domaineket bányásztak vele.
STB Systems MVP Pro SE
Gyártó: STB Systems
Gyártás ideje: 2000. környéke
GPU: 4x nVidia Riva 128 ZX 4x 8MB SDR RAM
AGP 2x 4 monitorkimenet
http://users.atw.hu/3dfxcollection/cards/mvp.htm
BP
Már csak az a kérdés hogy mitől különleges ez a kártya... Talán azért, mert a 3dfx a legnagyobb vetélytársa, az nvidia riva 128-as csippjei köré tervezte ezt a spec igényeket kiszolgáló kártyát?
(#11) GAI
azbesztmegbaxta, ez az állat szétvágott pár voodoo2 12mb kártyát meg még ezt azt és összetaknyolta belőlük ezt a szörnyeteget múlt év ápr 1-re? gyönyörű munka, le a kalappal
[ Szerkesztve ]
AGP kard.
Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.
STB Systems MVP Pro SE
Gyártó: STB Systems
Gyártás ideje: 2000. week 34
GPU: 4x nVidia Riva 128 ZX
Memória: 32 MB SDR (8 MB/GPU)
Csatoló típusa: AGP 2x
Extrák: 4 monitorkimenet
Doboz: nincs
Állapot: működőképes
Ez a kártya egy igazi különlegesség. Ugyan nem 3dfx chipre épül, de a hatalmas NYÁK-on 3dfx Interactive felirat látható. Amikor ez a kártya készült, az STB Systems már a 3dfx tulajdonában volt, ám nem álltak le a korábbi modellek gyártásával sem. Így születhetett meg ez a kuriózum, amelyen a felirat ellenére 4 db NVIDIA Riva 128 ZX GPU található, egyenként 8 MB SGRAM-mal. Azért volt szükség 4 db GPU-ra, hogy 4 db monitort lehessen kötni a kártyára. A GPU-k és a memóriák órajele egyaránt 95 MHz, ami kicsivel kevesebb a referencia ajánlás szerinti 100 MHz-nél. Hogy 3D alatt is összeadódik-e a teljesítményük, azt sajnos nem tudom (de valószínű, hogy nem). A GPU-któl balra, az AGP csatlakozó felett található a GPU-kat összekötő Intel Bridge chip, melynek különlegessége, hogy ugyanezt használták az első revíziós Voodoo 5 6000-es kártyákon is. A kártyán egy speciális csatlakozó kapott helyet, erre csatlakozik a kábel, melyből 4 db d-sub csatlakozó ágazik le.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 5 4/64 - coming soon
Ez olyan mintha egy hirdetésből került volna ide.
Csak arról az oldalról, ahol a kép is megtalálható
Redmi Note 5 4/64 - coming soon
link a #24-ből [http://users.atw.hu/3dfxcollection/cards/mvp.htm] jó kis 3Dfx gyűjtemény (számláló szerint 85db)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland