Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Master_Pubi

  csendes tag

  válasz Soybex #18 üzenetére

  Akkor az én Razeres történetem:

  vettem egy Mamba-t, aminek gyárilag hibás volt a görgője. Előfordul az ilyen minden gyártóval, nem csináltam nagy ügyet belőle. Visszavittem, kaptam egy másik, új Mamba-t helyette, aminek kb. 3 hét után úgy kezdett nyikorogni a görgője, mint amikor a régi talicskát tolják az építkezésen! WD40 bizos megoldotta volna a problémát, de úgy voltam vele, ha már 35.000 forintot fizettem egy egérért, akkor ne nekem kelljen 3 hetente "olajoznom" azt! Ezt is cserélték garanciában, illetve ezután már csak egy SteelSeries Xai-t mertem kérni a Mamba helyett.
  A Xai viszont kényelmetlen volt nekem, ezért gondoltam, kap még egy esélyt a Razer, és a Xai eladása után vettem egy Imperator-t. Nagyon szerettem a formáját, nagyon kényelmes volt, de 1 év után elkezdett "random" fagyni az egér! Firmware frissítés után is ugyan ez a jelenség megmaradt. Másfél évvel a vásárlás után garanciában sikerült kicseréltetnem egy Imperator 4G-re, ami elvileg egy frissített változata az eredeti Imperator-nak. Gondoltam (hülye fejemmel), ezzel már nem lesz gondom. Tévedtem! Ugyan az a fagyás kezdődött el ennél is! Persze, ez már csak a garanciaidő lejárta után kezdte el! Még egy pár hónapig szenvedtem vele (mert valószínűleg "mazochista" vagyok...), aztán végleg lehalt (szerencsére) ez a szar.
  Azért a Z-AXIS problémáról se feledkezzünk meg! Van, akit nem zavar, de sok embert igen. (Megjegyzem, a NAGA ugyan ezt a fos érzékelőt kapta, mint az Imperator és a Mamba)

  Azt meg már tényleg csak a poén kedvéért (meg hogy még nagyobb hülyét csináljak magamból, már úgy is mindegy :D) említem meg, hogy vettem egy Razer Megasoma (valami szilikonos hibrid fosadék) egérpadot is, ami pár hét után úgy el kezdett ragadni, hogy az egeret nem lehetett rajta tolni! Órákig kerestem valami használati útmutatót (EGY EGÉRPADHOZ!!!), hogy mivel lehet tisztítani azt a rakás hányadékot, mire a Razer supporton találtam egy pár sort, miszerint (ha jól rémlik, régen volt már) bármilyen, közepes erősségű tisztítószer megfelel a célnak. Kipróbáltam, több fajtát is, semmi nem használt! Persze lehet, hogy én nem "tologattam" rendeltetésszerűen a hülye egerüket a szaros egérpadjukon, már sosem derül ki, de már nem is érdekel, nagy nehezen (pár pszichológus segítségével) sikerült túl tennem rajta magam. Nem baj, beraktam egy virág alá alátétnek, legalább a macskák nehezebben verik le a cserepet. 12.000 forintos virágalátét! Viszont szép zölden fluoreszkál sötétben!

  Egy biztos, SOHA TÖBBET NEM VESZEK RAZER TERMÉKET!

  Persze, ez az én véleményem, lehet, én vagyok csak ennyire szerencsétlen, nem akarok lebeszélni senkit semmiről.

  Elnézést, ha kicsit elragadtattam magam, csak hát a régi emlékek...

  [ Szerkesztve ]

  -

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés