- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
- Apple notebookok
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ez felejtős. Az a káva a kijelző körül ronda, a belbecs pedig erősen megkopott mára.
A legjobb aláírás a héten
-
deja vu
addikt
Ez már elég régi modell, én már több mint fél évvel korábban láttam ilyet. Ami nekem szemet szúrt az a botrányos minőségű kijelző, még a yoga fényes ugyanilyen felbontású kijelzője is sokkal jobban tetszett, mondjuk az ips volt. Biztos van már haswell-es variáns is, inkább azt kéne bemutatni, hátha valamiben fejlődött.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Ha minden igaz már egy ideje van utódja a portrege z30 személyében. És igen igen sok dologban fejlődött, haswell proci emiatt jobb lehet üzemidőben, grafikában, van billentyűzetvilágítás, dokkolható lett mint az üzleti és munkagépek, két ram slot nem egy mint ebben a régiben, 16 giga ramot tud kezelni, trackpoint stb.. Sajnos a kijelző megint gagyi TN lett.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Pedig van, amikor azt a hozzászólást írtam még nem néztem utána
Toshiba portrégé Z30, ugyan olyan könnyű, ugyan úgy ütésálló és egy csomó dologban fejlődött a Z930-hoz képest. Kapható is:[link] [link]
Hülye lennék ezért pénzt adni amikor az új sok dologban jobb és ugyan az az árkategória.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Akula
őstag
abból a pirinyó ventiből nem is néztem ki többet.
ha nem akarjuk, hogy megsüljön, akkor bizony pörgetni kell."Akula Sub, ready for the deep!"
-
stratova
veterán
Valószínűleg ezek még nem hazai lokalizacióval bírnak, hanem esélyesen szürkeimportos gépek. Üzemidőben nagyon erős a Z30 kijelzőben már nem annyira.
-
deja vu
addikt
Köszi a linket, azért írtam , hogy gagyi a kijelző mert láttam azt a tesztet. Az a kontraszt valami botrányos. Szoktam olvasni azt az oldalt.
Szerk: Melyik animéből van az avatarod, már korábban is meg akartam kérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Külsőleg nagyon bejön,külön dícséret,hogy a vékonyság ellenére megoldották a nagy akkut és sok csatlakozót.IPS-t,Haswellt meg egy 256-ssd-t és akkor egy kiváló gép lesz.
-
Alchemist
addikt
Vastag pénztárcájú izomsorvadásos embereknek látványos fészbukozásra...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
hallador
addikt
Nyilvám, mivel a ennek a modelnek az utódja is kinn van 4 hónapja, ezért valóban nem mai db. Ez a gép majdnem 2 éves széria. A Z30 viszont új. Azért a felújított Ivy Bridge annyira nem kopott meg. ráadásul, az ultralow kategóriában az i3 3227u elég erős, majdnem tudja, amit egy SB i5. Mivel SSD van benne, elég gyors ez a gép.
Nyilván az ára rendesen el van cseszve, dehát Magyarországon a fű sem nől, ha nem minimum 1,5* áron árulnak valamit.Nekem jobban bejön az R930, ha már portege.
(#4) deja vu [/B
+1
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
deja vu
addikt
Alfa árul egy ilyen használt z930-at 155 ezerért, még majdnem 1 évig garis, ennyiért nem rossz ajánlat. Rendes új áron nagyon nem jó üzlet.
-
M@trixfan
addikt
Nagyon sajnálom a Toshiba gépeket, régen etalon kategória volt egy jó Portégé. Sajnos ők is elaludtak, a Sony Vaio, az IBM után nem tudom mi lesz velük. Ott tart most a vliág, hogy ugyanannyiért a kis 11-es MacBook Air mindenben jobb, nem is kezdem sorolni.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
hallador
addikt
válasz M@trixfan #16 üzenetére
Persze, nézd meg a Z30, Z40, W50-et agyonveri a macbook pro-t is, nemhogy lejjebb menne, ezzel a toshiba visszatért a komoly business gépek közé, kb eddig tartott a toshiba gyengélkedése, visszatértek a corporate business világba! Az air-t meg körberöhögi, egyenként mindegyik.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
M@trixfan
addikt
Te már máskor is bizonyítottál a fórumon, egyszerűen nem igaz amit állítasz. Vagy egyszerűen nem értesz a hardverhez, ami nem gond, csak hát akkor nem igaz amit állítasz Ugyanolyan ár mellet konkrétan minden fontos paraméterben jobb a kis Air, a PCI-E SSD még nem is jutott eszembe. Neharagudj, nem kezdem el sorolni, mert már bemutatkoztál, felesleges lenne bármit írnom.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
hallador
addikt
válasz M@trixfan #18 üzenetére
Nyilván azért érnek el folyamatosan az új toshibák igen komoly elismeréseket a teszteken, [link] , [link].
Te már máskor is bizonyítottál a fórumon, egyszerűen nem igaz amit állítasz.
Ok linkeld !Hiába ismét jól utánanéztél a dolgoknak mielőtt megint előhozakodtál a macbookokkal... Valamint linkelj már ha vagdalózol, ja neked nem tettszik a valóság, akkor csak én nem érthetek hozzá... A tudatlanság nem egyenlő azzal, hogy igazad van...
Vagy egyszerűen nem értesz a hardverhez, ami nem gond, csak hát akkor nem igaz amit állítasz
Igen az lehet, nyilván egy üzlezi gépet egy konzumer géphez szokás hasonítani, most éppen ezt csináltad, majd pont így macesen 0 konkrétum nélkül megint csak...
Ugyanolyan ár mellet konkrétan minden fontos paraméterben jobb a kis Air,
Kivétel ez alól a folyamatos zsanér cserés problémáiktól, mi az Air-nél elő fordul, vagy éppen a garanciában, ami az apple esetében éppen csak egy év, de igen valóban sokkal "jobb" az air, mi is lehetne? Pláne egy Z30-nél mennyivel is jobb?
a PCI-E SSD még nem is jutott eszembe. Neharagudj, nem kezdem el sorolni, mert már bemutatkoztál, felesleges lenne bármit írnom.
Nyilván mert kb semmit nem tudnál felsorolni a szokásos mennyire sikeres a air dolgon felül.
Nyilván sokkal sikereresebb, mert nem szajkózom amit Te szeretnél . Amúgy hogy jön ide a PCI-E SSD, Te valakivel keversz, de már kezdem megszokni, Te láttál ilyet Notebookban, pláne air kategóriában? Na miben jobb az Air egy Z30-nél mondd el, hiszen értesz hozzá, legalábbis ezt állítod!Egy árva konkrétumot nem mondtál, nyilván én nem értek hozzá, mivel Te igen mi?
Ez látható ebből az igen komoly szakmai alapon történt hozzászólásból is amit elkövettél a PCI-E SSD -vel kapcsolatban!.... Hiszen az egyedi megoldás annyira fasza egy sima msata-van ellentétben, hogy csak na, hiszen azonnal 5* annyit fizethetszm ha 1.5 év múlva elszáll, ja a toshibára még lesz gari, az air-nél máris egy valag pénz fizettél ki...
Tényleg fasza, igazad is van... Tudod csak szakmai alapokon....
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz M@trixfan #18 üzenetére
Neharagudj, nem kezdem el sorolni, mert már bemutatkoztál, felesleges lenne bármit írnom.
Na látod ebben egyetértünk teljes mértékben, nagyon semmi köze az AIR-nek egy portegehez! Pláne az újakhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- DELL 3550 laptop / i5 13 gen /16 GB DDR5 / Intel Iris / 512 NVME / új állapot / számla / garancia
- Hp Pavilion G7 6/128 15.6 Col 1600x900 i7-3632QM 4C/8T //// HD 7670M
- Hp Notebook i7 6gen 16gb ram elado vagy csere pcre
- Lenovo Thinkpad T61
- HP Smart autós/hálózati/air töltő 90W 12/24V 4,7 és 7,4mm centerpin új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest