Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nemlehet

  őstag

  válasz Busterftw #39 üzenetére

  Mondjuk ez azért ennél bonyolultabb, főleg az USA-ban. Ott hagyományosan a kábeltévé nagyon drága, egy normális csomag amiben van sport stb simán 80-100 dollár. De vannak olyan filmcsatornás csomagok is amik a 150-et karcolják. Nem hiába hangzik el sokszor a régi sorozatokban (pl rém rendes család, vagy Jim szerint a világ) hogy "Nem veszünk kábelt mert drága". Plusz ott van hogy a nagyobb események nincsenek is benne, azok PPV mennek tehát a méregdrága kábelen felül kell még fizetni 20-100 dollárt.

  Ezzel kerül szembe a 10-20 dolláros streaming. Ergo valójában 3-4 streamingre megéri előfizetni amerikában és ezzel számolnak a szolgáltatók is. Főleg úgy hogy sokan nem azért fizetnek a prime-ért hogy a streaminget elérjék hanem a csomagszállítási szolgáltatásért. Vagy twitch miatt.

  Ez elég fura itthon ahol már 1500 Ft-ért van kábelcsomag nem rossz kínálattal, de ez igaz európa nagy részén. Itt hagyományosan jóval olcsóbb a kábeltévé, tehát itt sokkal rosszabb helyzetben vannak a streaming szolgáltatók és a számok szerint nem is hasítanak úgy mint az USA-ban.

  Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólok Aktív témák