Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dißnäëß

  addikt

  válasz FattyDove #19 üzenetére

  Nem vágom, tudod én nem torrentezek, legalábbis nem illegál tartalmat. Van egy nagy előnye annak, ha az ember megteheti, hogy VESZI a zenét és azt a nagyonkevés filmet, ami tetszik neki: KIFIZETI. Egy vérbeli hifibuzi pedig nem áll neki rippelni a számára fontos adatokat, vagy mások ilyenolyan rip-jeit venni, függetlenül attól, hogy az bitperfekt-e vagy sem.

  Az, hogy az interneten történő szabadságunk megőrzésére opciókat említettem, amik triviális dolgok bármilyen kicsit is IT-snek, nem függ össze azzal, hogy kelet európai-e, vagy hogy illegálba tolja. Tudod, rossz az, aki rosszra gondol, Te nagyon úgy látom, érted a témát, amit leírtam, tehát benne vagy vagy voltál nyakig, de mutogatni nagyon szeretsz másokra és egyből bevinni egy gyomrost. Ez annyira balkán.. :U És nem elég, hogy villogtatod az intellektuelled, már ítélkezel is a többiek felett azonnal. Persze Assange, Snowden meg a többi kisebb kimaradt. Grat.

  [ Szerkesztve ]

  A lónak van lovásza, a tehénnek tehenésze, a madárnak madarásza, a halnak halásza. A disznónak akkor miért nincs disznásza, vagy méginkább, disznésze ?

Hozzászólok Aktív témák