Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz dchard #17 üzenetére

  Gondolom van előfizetésed rá itthon. Innentől kezdve pedig a magyar törvények és hatósági engedélyek alapján kell üzemelniük itthon.
  Ha meg külföldről hoztad be, akkor illegális használnod engedély nélkül, mivel sugárzást is végez, ha a felfelé menő lába is műholdon át megy.

  Nem vélemény vagy hit kérdése kérdése. Ott a törvény. Ha itthon szolgáltat, akkor rá is vonatkozik a magyar törvény. Ha illegálisan hoztad be és üzemelteted, akkor pedig téged tudnak érte elővenni - mert nem szabad csak úgy sugárzást végezni kényed-kedved szerint.

  #12 bambano
  sajna nem ugrik be a pontos neve annak az adatszolgáltatásnak. Az utóbbi évben volt talán itcafe vagy 444 vagy hup hírben valami róla. És mivel az adatszolgáltatás megnevezése úgy hangzott, mintha valami központi nyilvántartás lenne az ügyfelekről és arról, hogy szabad-e velük szerződést kötni telekommunikációs célból, így utánakerestem és a jogszabályok közt meg is lett, hogy tényleg az, aminek hangzott.

  Ha valaki emlékszik rá, hogy mi az az nmhh vagy BM nyilvántartás neve, amibe minden telekom szolgáltatónak regisztrálni kell és az ügyfeleiket le kell csekkolni, hogy nincs -e megtiltva a szolgáltatás hatóságilag feléjük, akkor kisegíthetne a nevével.

  Ha már nyilvántartás: múltkor a telekom tv go ingyenes csomagjára nem tudtam online "előfizetni", mivel még nem írattam át náluk a netszolgáltatásnál a személyimet, mert éppen csere alatt volt. És a tvgo regnél visszadobta, hogy a BM rendszere szerint érvénytelen az okmányom.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák