Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
#72042496 #66 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az Antec P180 Miniben a táp alatti rész zárt és csak ~1mmes szilikonok tartják el tőle a tápot..érdekes megoldás egy alsóventis táp esetében ugye..a fractal Miniben legalább ott a rács a táp alatt, ez jó
-
törölt tag
Nem tudom mire gondolsz, az R2 alapján szerintem egy kivehető rács lehet ott. Az R3-at is tesztelték, de azokon a képeken még ennyi sem látszik a táp alatti részből.
-
Speed®
titán
Így teljesüljön minden kívánságom..Lian-Li elszúrta, Fractalék megcsinálták..
Már csak arra kellene válasz, milyen a táp alatti rész, P180 Mini féle elég tré.
Ha utóbbi nem lenne, nyerő a Mini P180, de jó árral esélyesebb a Fractal -
Speed®
titán
Bár megkapta volna az A05NB féle telibe szálcsiszolt frontot oldalrésekkel..
A tetején lévő venti is kaphatott volna valami minőségibb rácsot, Mini P180..
Emellé jön még a hátsó venti mérete és az ODD rejtő előlap hiánya..bakik..
Maga az elrendezés kiváló és az elforgatható HDD rekeszekért is jár a pont.
De a kinézetet így elszúrni egy elvileg minimal jellegű háznál nagy hiba volt.Nem tudom mire fogom lecserélni az M40et, de esélyes, hogy nem erre
-
_AnTi_
tag
Szia!
Szerintem sajna nem fér el benne (vagy nagyon ki lenne számolva). Azt írják az oldalukon, hogy 188 mm széles, és tekintve, hogy ez a külső szélessége a háznak, illetve az alaplap is valamennyit magasít a dolgon, nagyon necces a dolog.
Egyébként megerősíthetné valaki ez a Lian Li anyagvékonyságot és rezgést... mert ha ez igaz, bármennyire is tetszik, nekem kiesett...
-
higbo
tag
Hi,
Szerintetek belefog férni egy 16cm magas (Hyper 212) proci hűtő?
Nekem nagyon szimpi a ház, viszont sok helyen írják a lian-li házakról hogy elég vékonyak anyagukban és hogy nagyon nem nyelik a zajt.
-
-
Probber
őstag
Külsőre nem rossz, de a két elülső ventilátor kaphatott volna porszűrőt is és hátulra is befért volna egy nagyobb légkavaró. A vízhűtés egy darab ki/bemenete meg kész röhej.
-
_AnTi_
tag
válasz
Bogyó bá' #51 üzenetére
Igen, a LED-es ventiket én is kihajítom belőle az első pillanatban, azok engem is irritálnak. Felső táppal megbékülök, viszont az USB3.0 fájdítja a szívem, jövőre cserélek konfigot, és nem lenne rossz, ha már a házon lenne... Nagyon tetszik a vinyórekeszek okos elrendezése/szerelhetősége.
Egyedül a felül lévő csatik nem tetszenek ebben a házban, hiszen valahová nekem is pakolnom kell a cuccaimat, erre nem gondoltak?!
Tetszik ez a Lian-li, csak az ára... áhh, csak fájdítom a szívem!Egyébként köszönöm! Egyelőre várok egy visszajelzést olyan 3 ezerrel olcsóbban, aztán ha nem jön, rákérdezek itt is. Az a baj, hogy sok helyen van a listán, de mindenhol azt mondják, hogy bocs, de nincs már.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Tessék, itt megveheted...
Nekem nem jön be a felső táp, a lyukas oldallemez, valamint a LED-es ventik miatt. -
_AnTi_
tag
Nekem nagyon tetszik ez a házikó! Ha pont fele ennyit kérnének érte, álmaim kuckói közé sorolnám, de így maradt az Aerocool QS-200 a csoda ledes ventik nélkül. (csak azt meg nem tudom sehol megvenni).
-
Boxi88
őstag
Nagyon nem szép... de egy irodába ahova ezt szánhatják, gondolom ott mit sem számít...
-
Nem rossz,jól is néz ki minden olyan igazi Lian Li még az ára is,pedig az lehetne Codegen
-
törölt tag
Tömzsi? Semmivel sem alacsonyabb, mint mondjuk a CM Elite 341.
-
alcsa
senior tag
Nekem nagyon tetszik a ház, bőven elég volna, csak az ára lenne kevesebb.
-
Stargun!
tag
Könyörgöm, ha szabad kérni egyszer és mindenkorra szokjatok már le a "VILLANTOTT" szó használatáról (maximum vakuk esetében fogadom el)!
Semmi szükség rá, hogy a PH! bulvárosodjon. Tessék szépen, pontosan, szabatosan fogalmazni. Kapjátok már össsze magatokat!
-
GerykO
aktív tag
Nem kötekedés, csak észrevétel.
"Az előlapi fülkékbe két darab 5,25 hüvelykes meghajtó helyezhető, míg a 3,5 colos merevlemezeket egy két- és egy négyfoglalatos rejtett rekeszbe lehet beszerelni." Az igazából egy három- és egy négyfoglalatos.
Viszont legalább a hátul és a fent között tudsz különbséget tenni.És hátul egy ~8-9 cm-es ventinek is akad helye.
-
-
toldy
őstag
válasz
superecneB #35 üzenetére
Azt tudom, ismerem, nekem az a gondom hogy eddig ügyeltek az ilyenkre és képekről az jött le hogy milyen jó kis massziv összerakott házak, ennél lemez érzésem van és még az is ferdén van odarakva. Nincs meg az az érzés mint a q11, v352, A05n hasonlók képeinél.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
superecneB #35 üzenetére
Na igen, de a gépészetben századmilliméterekben szokták a tűrést mérni / megadni.
A plusz/mínusz féltéglányi tűrés a kőműveseknél van divatban... -
superecneB
őstag
-
tlac
nagyúr
tök jó kis ház lenne, de minden lian li-ban van valami hülyeség, ami nem tetszik...
ennek pl. ocsmány a teteje -
shteer
titán
pöpec
nekem viszont nem hiszem h lesz mATX-em
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem meg eddig ez az egyetlen pc-ház, ami tökéletesen az igényeimre van szabva:
- mATX (9 éve nem volt nagyobb alaplapom, és nem is lesz)
- alsó tápos
- max 2 ODD-hely (1 db DVD-író, meg egy multi kártyaolvasó), a többi számomra teljesen felesleges.
- kicsisége ellenére el van látva rendesen hűtéssel (A levehető oldaláról nem láttam képet, de remélem, hogy tömör és nem rácsozott: az lenne logikus a normális áramló hűtéshez)
- nagy VGA is belemegy, és akkor még mindig van hely a HDD-knek.Mondjuk a kinézete az nem jön be túlzottan, meg az árát is sokallom egy kicsit.
Na szóval ugyanilyen kellene, csak vasból és picit kevesebbért! -
-
D.Orion
veterán
Ezért az árért porszűrőt adhattak volna hozzá. Szokásos Lian Li nesze semmi - vegyétek jó drágán cucc...
-
Malachi
addikt
az a bajom ezekkel az amúgy szép házakkal, hogy mennyire gagyin nézne ki benne egy ODD, ha ilyet vennék. azt sajnos egyelőre még nem lehet kihagyni egy konfigból sem, viszont egy ilyen masszív fémtömb elején egy ócska műanyag akármi, hát nekem vacak lenne. ajtós ház a megoldás, csak abból meg kevés az, ami tényleg jó.
-
kenwood3
addikt
Nekem se jönnek be a Lian-li házai főleg az árai ! De 1 házuk van amit nagyon szívesen elfogadnék és az ez , sztem ez nagyon ott van !
-
Ijk
nagyúr
Hogy megérik-e az árukat? Nem!
Ezek a kategóriájú házak dizájnelemek, van akinek tetszenek, van akinek nem. Lehet olcsóbbat kapni ugyenezzel a "tudással", lehet funkcionalitást tekintve megintcsak jobb ár-érték arányú márkák közt válogatni. Kár ezen annyit vitatkozni hogy drága, ez luxuscikk ennyi. Én 2 éve vettem 22-ért ([link], [link]). Ez tetszett, cm-690-et váltotta, minőségben bőven a coolermaster felett van.jerry311:Ez sem?
-
Sicilian
addikt
Van ám ára a kis mocsoknak...
-
baleee89
aktív tag
Szerintem nem csúnya ház de ennyit nem adnék érte! nálam a ház amire utoljára költenék most egy 1000 éves szét berhelt házba van a gépem se oldala se tető csak egy puci váz legalább szelős!
-
szaszabee
aktív tag
Nem tudom hogy mennyire villantott De olyan szép hogy rá sem tudok nézni
-
jerry311
nagyúr
Nem találok megfelelő* házat a mini-ITX-es gépemnek. Táp, vinyó, alaplap, SFF gigabites hálókártya. Ennyit kellene elhelyezni. Egyre erősödik az érzés, hogy készítek egy mini házat fából. Apám asztalos, csak megoldjuk valahogy.
* tetszik a szememnek és a pénztárcámnak is.
-
Findzs
addikt
ahhoz képest, hogy alul van a táp alacsony a lába a háznak
-
toldy
őstag
Nekem Silverstone van 26k ért vettem táppal együtt.
Egyébként küllemre nem rossz a ház, bejön, de így képek láttán nekem nem jön le az a kell egy lian li érzés ( lemeznek tűnik belül), pl pcq11nél nem ez van. Lehet azért van mert még a táp tartó is ferdén van rajta.
-
Jofi81
őstag
Mi ez a velvetes cím?
"villantott"
-
Szlopa
tag
válasz
darkarthur #4 üzenetére
Akinek mATX deszkája van, meg egy középkategóriás videókártya + 1 HDD + 1ODD annak teljesen elég egy ilyen kuckó. Nekem is ilyen van. Azonban az alsó tápos kivitel ebben a kategóriában igazi kuriózumnak számít. Ezért jár a plusz a Lian Li-nek. Viszont az árért jár egy nagy minusz!
-
darkarthur
senior tag
Ugyan ez fogalmazódott meg bennem, a cikk láttán.
Szerintem méregdrága. Nekem is Chieftec házam van, szeretem, imádom, elférek benne, sé mikor meg kell emelni, akkor tudom, h ebben bizony van anyagLehet nem volna ez rossz kuckó, csak nekem pl. kicsi valamint valóban elég drága.
-
eclipse006
őstag
Nekem valamiért annyira nem jön be ez a ház küllemre...
-
jerry311
nagyúr
Értem én hogy Lian Li, drága mint egy Porsche.
A márkanéven kívül van még valami, ami indokolja ezt az árat?
Így ránézésre nem sok:
- gumipad a 3.5"-ös helyeknél,
- alsó táp, (extra ez egyáltalán?)
- vizes kivezetés a felső venti felett. (de miért csak egy?)Én is majdnem 30k HUF-ért vettem Chieftec-et táp nélkül, tehát bennem is van hülyeség. De ezt akkor sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Szellős belsőt kapott a PC-A04 jelzésű termék.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Dell Latitude 5550 15 FHD notebook - i5 1335U 8GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe IGP WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest