Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nashville

    tag

    válasz bb71 #14511 üzenetére

    (#14511) bb71

    Köszi, de mielőtt írtál muszáj volt időhiány miatt ráflashelnem dirty flash-el, hátha megjavul, de nem. Ugyanúgy töltődött a rendszer, mint előtte és mindenáron akarta, hogy a data- t is wipeoljam. Szerencsére az Internal Storage- t békén hagyhattam, úgyhogy a fotók + fájlok megmaradtak más minden ment a levesbe, a szokásos mentések Nova backup és egyéb programok backupjait most nélkülöznöm kellett, egy pár munkát kezdhetek elölről. Lassan minden héten csinálhatok egy mentést ami nem a felhőbe megy.

    (#14512) 22Dávid22

    Azért elég fura összeesküvés elmélet szaga van ennek, hogy veled is éppen tegnap történt meg ez a nem mindennapi eset. Sajnos a te megoldásodat sem tudtam már kipróbálni, pedig nem bántam volna, ha majdnem egy havi munkám nem száll el csak úgy.

    Konklúzió:
    Úgy látszik lassan végleg feladom a ROM- olgatást. Crdroidon elég sok applikáció FC- zett és emiatt a kamera használata közben felugró hibaüzenet hatására a kamera is csak újraindítás után javult meg. Szóval rég nem látott kamera hiba jelent meg a képernyőn, amivel Nexus 5 gyári rendszeren sűrűn találkoztam. Elég volt, vissza térek Xiaomi Eu ROM- ra.

    Trebrona ehhez a xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V9.5.3.0.MALCNFA_v9-6.0_2 ROM- ra melyik Gapps- ot ajánlod felrakni, mert [innen] az ARM64 / 6.0 / nano- val flasheltem és a rendszer betöltése után a konfigurálásnál már a kezdeti lépésnél a nyelv kiválasztásánál hibával állt le, be sem tudtam lépni a rendszerbe, így ideiglenesen visszaraktam a crDroidot. Lehet valamilyen Oreo maradék kavar be, talán az internal Storage- t is wipe-olnom kellene...

Új hozzászólás Aktív témák