Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Xiaomi 3S (3GB B20) telefont használok. Általában nagyon meg vagyok vele elégedve, de van pár apróság ami zavar és talán megfelelő rendszerbeállításokkal lehet segíteni a dolgon:

    -(1) Firefox lapok újratöltése.

    elsősorban Firefoxot használok böngészőként, 10-20 tabbal. Itt azt figyelem meg, hogy még az utolsónak megnyitott tabot is gyakran újratölti, ha a telefont pár órája nem használtam. Számomra ez érthetetlen, hiszen a rendszermemória elegendő lenne, hogy legalább az utolsó pár nyitott tab által foglalt helyet ne kelljen állandóan felszabadítani.

    -Mit lehet tenni, cseréljek böngészőt (ebben az esetben mire cseréljek) vagy matassak a rendszerbeállításokban (és ott mit állítsak át)?

    -(2) Általában nincsen mobilinternetem, csak WiFim. A Here navigáción azt vettem észre, hogy gyakran nem hajlandó elindulni internet nélkül, vagy ha elindul, akkor azonnal összeomlik. Más GPS navigáció (Google illetve Navigon) jól és stabilan működnek akár van internet akár nincsen.

    -Mit tudok tenni, hogy a Here is rendesen működjön? (Mert minden hibája ellenére navigáció terén ez az egyik legjobb)

    -(3) Néha azt veszem észre, hogy valamiért felébred a kijelző. Nyilván valamilyen program a háttérben elindul pedig nem kéne neki.

    -Hogy deríthetem ki, mi rendetlenkedik?

    Előre is köszi a válaszokat!!
    J,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák