Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Olajka02

  aktív tag

  válasz Graphics #8 üzenetére

  Az rendben van, hogy nincsen gyártósoruk, de attól még lehet saját tervezésű a termék, Amit a bérgyártó csak nekik gyárt.
  A liszensz és kizárólagos jog lejárta után adhatja el a bérgyártó azt másnak.
  Biztos vannak olyan házak, amit ők is külső forrásból úgy szereznek be, hogy azt bárki más is elérheti, de én nem sok CM házat láttam úgy megjelenni, hogy közben két bolttal, standdal arrébb ugyan az a ház ki volt rakva más logóval és színnel, esetleg még olcsóbban is.

  Az biztos, hogy a legtöbb termékük saját tervezés és fejlesztés, még ha bizonyos alkatrészeket komponenseket ők is készen vásárolnak, vagy építenek be.

  Mindegyik nagyobb gyártó így működik, és nem a kínaiak terveznek házakat a hátsó kiskamrában, amit utána asztalhoz ülve értékesítenek a CM-nek, vagy más nagyobb, nevesebb gyártónak.

  Tehát meglátásom és véleményem szerint, ez a ház egy CM tervezésű ház, amit (miután kifutó modell az egyik legnagyobb cég kínálatában), a kizárólagos jog és szerződés lejárta után (amit a gyártó a CM-mel kötött) jelen pillanatban akár én is megvehetek (csak valószínű, hogy a minimális rendelési tétel két-két konténer, ami mondjuk 4e darab) .
  Ebben tehát igazatok van.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák