Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
peter76bp
üzenetére
Azt szedtem le, de pont, hogy ez a verzió nem volt jó. Rákerestem gugliba és kaptam egy XDA-s találatot. Ez a verzió kellett hozzá. SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119
Fel is ment gond nélkül, viszont sajnos nem jön be a recovery menü. Már ez előtt is próbáltam volna a gyári recoveryt behozni, de akkor is csak fekete képernyő fogadott. Azt hittem, hogy az alap recovery a rossz, de ezek szerint valami más bibi van. Érdekes mert a Factory mode-ba meg simán beenged.
Úgy csinálom, hogy Hangerő+ és bekapcs gomb, de még 15 másodperc nyomása után se jön a thl logo, viszont ez a művelet után ki kell venni akksit és visszarakni, mert csak akkor hajlandó bekapcsolni a készülék.
Találkoztál már ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő