Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez az egész show egy majmolás lesz.
"Michael Jackson elment."- ez igaz.
"De a shownak folytatódnia kell."-no, ezt én cáfolnám.
A shownak nem kéne folytatódnia Jacko nélkül! Ilyen nincs! Milyen már M.J. koncert maga M.J-nélkül? Ha? Elképesztő, láttam diagrammokat, hogy sokkal több bevéte lesz bizonyos cégeknek ez a turnésorozat után mint M.J életénak utolsó 5éve. Ez brutális. Én elhiszem hogy a táncosok nagyon szarul érezhették magukat amikor meghalt Jacko. Tudom is hogy szerintem mit mondhattak: És velünk most mi lesz? Erről eszükbe jutott hogy méne folytathatnák nélküle? Azért mert! Felháborító az egész ami jönni fog.ui. Remélem nem sértettem meg senkit, nem állt szándékomban...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A This Is It! DVD/BR szerintem sehol nincs ehhez: Michael Jackson Show. Ez a legalja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szánalom, hogy egyes cégek egy ember halálából akarnak gazdagabbak lenni. Sebaj 2012 végén úgyis világvége lesz.

-
Vistaboy
veterán
És mi bajotok van a cikkel? Tegnap a Crysis 2 hírbe kötöttek bele élelmes pixel-jancsik, mert nem fényképezett, hanem szkennelt képet írtam az újság képeire, most meg ez?
Mi a probléma?

Xirtam: Igazad van, de nem sértődésből írtam, tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mit kifogásol egy olyan cikken, amit a linkelt forrásoldalról lett fordítva?
-
Prof01
veterán
Majdnem jó, csak az IT szócska elől lemaradt az SH.

-
Xirtam
veterán
M.J R.I.P

Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- VESZEK Azonnal Készpénzben Playstation 5 - PS5 (ps4 , xbox, Switch is), Kontrollert, játékot
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Nintendo Switch 2 + hordozó táska + üvegfólia + játékkártya tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest