Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez az egész show egy majmolás lesz.
"Michael Jackson elment."- ez igaz.
"De a shownak folytatódnia kell."-no, ezt én cáfolnám.
A shownak nem kéne folytatódnia Jacko nélkül! Ilyen nincs! Milyen már M.J. koncert maga M.J-nélkül? Ha? Elképesztő, láttam diagrammokat, hogy sokkal több bevéte lesz bizonyos cégeknek ez a turnésorozat után mint M.J életénak utolsó 5éve. Ez brutális. Én elhiszem hogy a táncosok nagyon szarul érezhették magukat amikor meghalt Jacko. Tudom is hogy szerintem mit mondhattak: És velünk most mi lesz? Erről eszükbe jutott hogy méne folytathatnák nélküle? Azért mert! Felháborító az egész ami jönni fog.ui. Remélem nem sértettem meg senkit, nem állt szándékomban...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A This Is It! DVD/BR szerintem sehol nincs ehhez: Michael Jackson Show. Ez a legalja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szánalom, hogy egyes cégek egy ember halálából akarnak gazdagabbak lenni. Sebaj 2012 végén úgyis világvége lesz.

-
Vistaboy
veterán
És mi bajotok van a cikkel? Tegnap a Crysis 2 hírbe kötöttek bele élelmes pixel-jancsik, mert nem fényképezett, hanem szkennelt képet írtam az újság képeire, most meg ez?
Mi a probléma?

Xirtam: Igazad van, de nem sértődésből írtam, tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mit kifogásol egy olyan cikken, amit a linkelt forrásoldalról lett fordítva?
-
Prof01
veterán
Majdnem jó, csak az IT szócska elől lemaradt az SH.

-
Xirtam
veterán
M.J R.I.P

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest