Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheLázs
tag
Poultier
A lakáspiac is elég baráti, itt még van reális esély rendes lakást vagy házat birtokolni emberi fizuból. A barátnőm révén pedig közösségbe is be vagyok vonva. Nyögvenyelősen indult, de menet közben nagyon jól érzem itt magam.
Luck Dragon
Köszönöm az ötleteket, rendesen kaptam gondolkodni valót. Annyira messze vannak a tippjeid az eredeti elképzeléseimtől és ismereteimtől, hogy komoly többletértékkel sikerült a munkakeresésemet támogatni.
.[ Szerkesztve ]
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
TheLázs
tag
Please define lélekben mérnök.
A projekt menedzserek élete vajon mindenhol ilyen?
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
TheLázs
tag
Nyomasztó, mert "többre érzem magam képesnek". A haszontalanság érzésével dacolok. Az újat nem tanulás érzésével, azzal, hogy lenne hová haladni, de olyan érzés, mintha mézben úsznék.
Az összehasonlítást ki kellene lőnöm valahogy az egyenletből. Tudatosan le tudom szerelni, hogy ne azon feszüljek, hogy ki mennyit keres, de néha kibukik, hogy a jelenlegi fizumat talán Budapesten is elérhetném, de ugyanakkor a magyar viszonyok nem csábítanak vissza. Kevés az értelmes projekt eremdményét koronázó sikerélmény. (Mármint nem a sikerélmények száma, hanem az "intenzitása" ha lehet így fogalmazni.
Most fejeztem be egy fasza, csillapított olajfürdős kuplungot, ami ráadásul egyenes fogazása dacára sokkal csendesebb a vetélytársaknál. Több olyan projekt van, amit sikeresen lezártam. Amit az asztalomra tesznek, az többnyire sikerül, és nem is rosszul. De a lelkesedésemet a munka és a téma iránt elvesztettem. Még a saját ötletek iránt is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Marvel Rivals - Már több mint 10 millióan kipróbálták
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Xbox Series X|S
- Egy dilemma végére: Edzett üveg VS Hydrogél fólia.
- Weblap készítés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Gyors Asztali Számítógép + Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 OC 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel i5 13600KF 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X ZALMAN Z1 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel i7 12700KF 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB GDDR6X ZALMAN Z1 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B560M-E i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 RAMPAGE Shiva 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest