- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
A 20 éves játéktapasztalatom alapján is az egyik legjobb játék. 120-140 órára beszív magába és ami a legjobb hogy nincs benne minden a végletekig elmagyarázva a tartalom nagy része arra alapoz hgy felfedezz nem arra, hogy kinyilazzák neked mit hol találsz. Aki a fotórealisztikus címekre hajt annak nem ez a játéka, de a grafika teljesen rendben van még 55" on is.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #38 üzenetére
uhum, szóval ciki ha valaki elismeri ezt a játékot (ahogy a game awards-osok is tették és még sokan másik is)...értelek, nagyon értelmes macska vagy te is
-
törölt tag
válasz
szupermacs #34 üzenetére
Hagyd, a Golden Joystick topikot már végigvergődte a témában, most meg kezdi előről
-
-
NandorHUN
addikt
Destiny 2 mint művész koncepció?
O
Szvsz Nier Automata-t be lehetett volna simán szavazni oda is a listába.
-
Hokunda
senior tag
Nem ismerem a Persona 5öt (4et, 3at, 2őt, 1et se) de nincs az az isten, hogy csak megközelítse a Divinity 2őt!
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Nagyon jó lenne egy olyan oldal, ahol minden multis játéknál lehetne látni, hogy a különböző platformokon jelenleg mennyien játszanak vele.
Az OW-ra azt találtam a fórumokon, hogy ~1millió játékos játszik vele egyidőben, de ez csak találgatás. A blizzard nem közölt róla konkrétumot sajna.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #28 üzenetére
-
törölt tag
The Game Awards
Congratulations to PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS @pubattlegrounds for winning the Best Multiplayer Award at #TheGameAwards
-
Vagy az nem volt jó akit néztél hogy játszik.
Lehet azt úgy is játszani hogy célirányosan mész,lecsapod aki szembe jön és vége.
De ha hagyod hogy vigyen a játék és felfedezed miket lehet benne csinálni,na akkor nagyon jó.
De persze az is lehet hogy téged nem tud megfogni.Más.
Ahogy látom a zelda hozta a kötelezőt, de a hellblade-nek külön taps és gratula a legjobb hang és alakítás díjakhoz.
Reméltem hogy ezt a kettőt megnyeri. -
Szakiii
addikt
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
De miért ennyire durva a zelda? Én csak végigjátszást néztem, de nem éreztem úgy hogy egyáltalán ki kellene próbáljam. A graf/karakterek az elég gyenge, a játékmenetben meg semmi újdonságot esetleg kevés helyen látott megoldást nem láttam.
-
DaveHutt
őstag
Nem kicsit érdekes, hogy a Last of Us 2-t várják a legjobban. Megkérdezték a PC és Xbox tábort is? Sztem Red Dead Redemption 2.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Jövőre lenyomná a Last of Us Part II illetve a Red Dead Redemption 2 is.
2016-ban lenyomta volna az Uncharted 4.
2015-ben lenyomta volna a Witcher 3. -
Wesder
titán
válasz
szupermacs #8 üzenetére
Fortnite
Komolyra fordítva, biztos nem a PUBG.
-
marcarc
senior tag
válasz
szupermacs #8 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs #8 üzenetére
Nincs nyertes: [link]
-
szupermacs
veterán
Melyik a legjobb multis játék?
-
törölt tag
Hozzák amit kell meg ami várható volt. Stratégiákban teljesen elvagyok veszve tehát azok ismeretlenek. De a multikon nem lepődtem meg. (WWII, PUBG stb.)
-
Legjobb stratégiának a Mario + Rabbids Kingdom Battle-t választani enyhe túlzás... meh.
-
.LnB
titán
Azt hiszem nagyon korrekt a nyertesek listája. Van amelyik kategóriában nem vagyok jártas, de amelyikben igen, ott jó győztesek születtek.
Délután pedig megveszem a What Remains of Edith Finch-et. Eddig nem is hallottam róla.Talán a Horizon Zero Dawn a nagy vesztes, sajna (vagy nem sajna) a Zelda minden díjat elvitt előle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A hír írásának pillanatában (06:00) még nem jelentették be a Legjobb multiplayer játék győztesét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest