- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- Apple notebookok
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TK36
aktív tag
Samsung SSG-2200KR: majdnem Hello Kitty-s szeműveg design.
Érdekelne, kiváncsi lennék a 14"-os OLED TV árára. -
tetszetős kis darab, szerintem műszakilag teljesen rendben van az LG, legalábbis a monitor területen sokáig LG flatronokon nyomtam a gamet
Bírják a kiképzést...3njoy the Lif3
-
Arni90
tag
Nem csipázom az lg-t, de ez elég komoly
-
priti
addikt
De miért kell ez a baromság, hogy most ebből luxust kell csinálni? Ugyanaz a szar csak magasabb frissítési frekivel. Gyűlölöm hogy mindig a csóró országok szívják meg ezt a fene nagy közös piacot... Mot várhatsz x évet mire elkezdik szimplán drágán adni 200k-ért.
Annyira szánalmas, hogy a nép meg ezt bekajálja, nem kell megvenni, egyből olcsóbb lenne, de a sok hülye amcsi 5 milláért is megveszi, mert raj, mi meg szívunk
Hardverlesen
-
JanR
addikt
Dejol nez ki az az LG TV
-
Cathulhu
addikt
válasz
attis@kukac #12 üzenetére
Jajj, felejtsuk mar el az iPont es a remek marketingjet:
1. Nem jarnak semmivel se elorebb, hagyomanyos parallax barrier elven mukodo TV-juk van. Ok maguk mondtak, hogy kint a CES-en volt az LG-nek is 3D TVje, es az nem az olcso parallax barriert hasznalja, hanem kisse komplexebb lenticular sheet-et.
2. Nyilvan a nagyvallalatok R&D koltsegei sokkal nagyobbak mint a teljes iPont koltsegvetes, a marketingrol nem is beszelve. Nem akarok spekulaciokba belemenni, ugyhogy nem folytatom
3. Volt szerencsem (szerencsetlensegem) Ezt a TV-t eloben latni. Jobb lett volna nem, akkor legalabb meg elhihetnem a magasztos cikkeket. Szornyu. Messzirol nezed akkor szornyen interferal, pillanatok alatt agygorcsot kapsz tole. A demo anyag perspektivaja brutalisan torz volt, de a TV-nek meg igyse igazan volt melysegerzete (allitolag jobb mint az LG-e, hat kivancsi lennek, messzirol jott ember....)Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
bteebi
veterán
Hát lesz majd 150k is... vagy 10 év múlva
. Na jó, valószínűleg hamarabb is, mondjuk 5-6 év múlva. De egyelőre csak a 4 szemüveg kerülne kb. 230k-ba, ami azért eléggé nemá'... Gondoltam, hogy drága lesz a 3D, de ennyire?
Mindegy, majd pár év múlva jó lesz. Akkor talán már majd lesz hozzá némi [itthonról is elérhető] 3D-s tartalom is...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
dezz
nagyúr
Amit írsz, az éppen a RealD megoldása, de ehhez aktív szemüveg kell.
A polarizált megoldásból van egy olyan is, ahol szintén egy projektor előtt forog egy polárszűrős korong, szinkronban a képpel.
A Dolby3D nem polarizációs, hanem mindhárom alapszínt két tartományra bontják (egy a projektor elé helyezett forgó tárcsával, persze szinkronban a képpel), és az alsó tartományokat csak az egyik, a felsőket pedig csak a másik lencse engedi át egy passzív szemüvegben. Így mindkét szem full-color képet lát.
Az is lehet, hogy az AMD a Zalman megoldására utalt.
[ Szerkesztve ]
-
9950es
aktív tag
Van egy tippem mi lehet az a passziv shutter az AMD slideokon, valszeg az a dolby3d-s technológia amikor nincs 2 projektor, csak 1, és a projektor elé helyezett LCD panel nyomatja a shuttert, silver screenen polarizált szemüveggel nézhető. Sajna sok fényerő odavan , de valamit valamiért.
A sony látványosan kerüli a 3d-s projektorokat állítólag , nem is állítanak ki egyet sem standjukon. Lehet azért mert alázás van
.
120 fps or GTFO :D
-
tsii_H
tag
az az LG iszonyat gyonyoru, pedig altalaban kerulom a cuccaikat...respect a tervezoknek
-
Ste
addikt
Költségesek. Évekkel ezelőtt a sony csinált már 15"-os oled Tv-ket, amik drágák is voltak és hamar vesztettek a színükből.
Sajnos amíg nem lát benne sok gyártó fantáziát addig marad az áruk, s hátrányban az elterjedésük. A nagy gyártók pedig örömmel lecsaptak a 3d-re s a már jól bevált technológiákra, szal nem biztos hogy lesz sok előrelépés a közeljövőben. -
9950es
aktív tag
Talán át kéne kicsit pingálni a cikket ugyanis nem 350 hanem 150.
Itt a 600-as
http://www.reald.com/Content/CE5.aspxSanyi a ce2 vagy ce3-at licenszeli a RealD-től.
[ Szerkesztve ]
120 fps or GTFO :D
-
attis@kukac
csendes tag
Kissé le vannak maradva,
A magyarok előrébb járnak, sajna ez nem tömegtermék:http://nonstopuzlet.hu/dijat-kapott-magyar-3d-televizio-20091208.html
-
Enton
addikt
Az egyetlenegy problémám vele, hogy ne lesz belőle 47'-esnél kisebb.
Nekem egy 32'-40' közti bőven elég lenne."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
szuper-t
őstag
Béna desing:S
de én tuti benevezek 1 ilyenre -
dezz
nagyúr
Ez a 350 dolláros szemüveg-ár egy vicc... A Sony szemüvegei kb. harmad áron lesznek és még jobban is néznek ki.
-
BiP
nagyúr
Hmm, tényleg rohadt jól néz ki a fenti tévé. A szemüvegekre elsőre azt hittem, poláros, nem gondoltam volna, hogy shutter-es. Bár elég drága. (a második még csúnya is).
Egy ilyen szemüvegnél nálam plusz szempont, hogy a szemüvegem kényelmesen beférjen alá. Nem tudom, ez szempont-e ezeknél a 3d szemüvegeknél. -
törölt tag
Az OLED tévék miért ilyen kicsik? Mi a technikai akadálya annak, hogy olyan nagyok legyenek mint LCD társaik?
-
Enton
addikt
Kiváncsi leszek ezekre a LG-kre. Nagyon mutatós darabok.
Plusz még vékonyak is!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
xT4ken
tag
Nem vagyok LG fan, de el kell ismerni hogy ez nagyon szep lett. Nemlatni a kepen csak alul picit, de remelem tenyleg csak az az atlatszo resz a kávája...nagyon sokat dobna rajta.
-
Devid_81
félisten
"kijelentették, hogy egymillió Full HD 3D tévét szeretnének értékesíteni 2010-ben, amely az előrejelzések szerint huszonöt százalékos piaci részesedést jelent majd. A tévék várhatóan 4100 dollár körüli áron találhatnak gazdára a jövő héttől."
Húha máris veszek több százezer darabot, ennyiért
Lesz még ez is 150k csak türelem....
-
zola0601
tag
Nekem is tetszik!
Üdv: Zoli
-
Sicilian
addikt
az Lg tv az tetszetős darab
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elkövetkező időszak sztárjai lehetnek az új eszközök: 3D Full HD LG tévé, divatos Samsung szemüvegek, valamint egy 14 hüvelykes OLED tv.