Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
szia!
hát a gyártótól kapott információk értelmében ezek a japán központú Sharp termékei. A UMC-t már egy ideje felvásárolta a Sharp egyébként. Az persze lehet, hogy az összeszerelés nem Japánban történik, de hát ez teljesen általános. Magyarországon is van Samsung tv gyár.
-
Héliosz
tag
Az a fránya 60hz... 250eFt környékén igazán tolhatná már minden gyártó a 120hz paneles tvket...
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
bteebi
veterán
Nem is nagyon emlékszem mostanában ennyire inhomogén panelre, pláne ennyiért... De legalább a kontraszt kiváló, lévén VA. Azért ennyiért már nem kellene.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
PeterFox
újonc
Európában csak lengyel-kínai cuccok kaphatóak. Az egykori UMC gyártja őket, csak már más a nevük. Japán Sharp-ot nem nagyon fogunk látni európában.
Az IGZO panelt ha jól tudom már csak a mobiltelefonjaik kapnak, ha nem bérgyártásban rendel tőlük valamilyen másik iparági szereplő.
-
félisten
válasz E.Kaufmann #2 üzenetére
Hámán-Kató hangrendszer... Kész, annyi a napomnak, ez rendesen betett.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
veterán
Én arra lennék kíváncsi , hogy a régi csoda IGZO panellal mi a helyzet, gyönyörű képe volt.
duree54
-
E.Kaufmann
veterán
válasz hohohohóó... #1 üzenetére
Na igen, azért van különbség a lengyel-kínai, a török-kínai, a kínai-kínai meg a japán-kínai gyártás és menőségbiztosítás között .
Mondjuk, amit én néztem lengyel-kínai, annak borzalmas képe volt, de legalább a Hámán-Kató hangrendszer, nem csak matrica volt és szépen teljesített, azt szívesen átpakoltattam volna az LG-be és visszasírom.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
hohohohóó...
tag
Hol gyártják? (Mit írnak a hátulján?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Sweet.tv - internetes TV