Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Parci

  HÁZIGAZDA

  válasz VladimirR #76 üzenetére

  ha a hír tartalma hülyeség, az már probléma, és erre nincs mentség. mondjuk eras, dajkó és rennes is képben lévő emberek, értenek ahhoz, amit írnak. elvileg. ha mégis hülyeséget írnak, dobj nekik egy mailt, h "faszkorbács", és tuti megzuhannak (javítják, elszégyellik magukat stb.).

  keopsz nincs mese rovatát a törpe minoritás szerette, ugyanakkor óriási balhék voltak belőle, és igazából nagyon rosszul jöttünk ki belőle, a fórumos közvélemény elég erősen ellenünk fordult. nem lep meg, h neked tetszett, illik a stílusodhoz. :) nekem is tetszett amúgy egy-egy írása (tőlem sem állt távol a genyó kipécézés ;]). de, sokra nem megyünk vele (mármint te, meg én, meg még akinek tetszett), ha közben ránkgyúlik a fórum/közösség.

  evvan. figyelemfelkeltő címeket szeretnénk, mert azzal húzzuk be a gyanútlan, leendő café olvasókat a zindexről stb. hülyeséget írni viszont nem szabad nekünk, nagyon komolyan gondoljuk, h szakmai oldal vagyunk (és szakmai != unalmas, zagyva, szerkesztetlen, baromira-nyakkendős-sajtóközlemények fosikálása). szóval üssétek a szerzőt privátban, mailben, ha marhaságot ír. megütöm én is szívesen! :)

  "azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés