Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Crash üzenet a játék előtt.
- ZIDOO médialejátszók
- [Re:] Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- [Re:] Bővül az ARCTIC Alpine sorozat
- [Re:] Profiknak készültek az új AOC monitorok
- Melyik tápegységet vegyem?
Hozzászólok Aktív témák
-
Ra3
őstag
Szerintem ez még jó lehet, ha a g80-as, meg az r600-as széria bejön középre, akkor ez is jóval olcsóbb lesz, és azért minden új játékot jobban visz mint a 7600gt.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
spirit007
senior tag
valami nem stimmel ... októberben még egy Galaxy 7300GT is többet ment mint most a 7600GT ...
Há' mivel teszteltetek ?
manylidzsíforsszal ?
vs.
http://prohardver.hu/html/vga/ati_rv560/results/pr.png -
Alvin_ti4200
félisten
Nade kollega
''...a Sapphire verziója halk is...'' - Koncerten voltatok a teszt közben vagy a konyhában?Szerintem baromi hangos a Sapphire ventije, pontosabban idegesítően süvítős, a melegedés az valóban gázos, főleg, hogy 80 nm.es chipről beszélünk, de nincs min csodálkozni, hiszen a hűtőfelület nem érintkezik tökéletesen a GPU-val.
-
Thrawn
félisten
Ez a kártya valahogy az X800GTO-ra emlékeztet. Vajon minden X1650XT ilyen rosszul tuningolható?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł
-
spirit007
senior tag
...
-
Thrawn
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Akkor már nem is hasonlít annyira a GTO-ra
Viszont a kék nyák (Sapphire esetén), a kb. azonos melegedés gyári hűtővel, a tápcsati hiánya és a jó ár/teljesítmény ráillik. A GTO topikban elméletben boncolgattuk, hogy egyes kártyákat azért nem lehet egy bizonyos szint fölé tuningolni, mert a PCI-E foglalatból többet szeretnének felvenni mint 75W és nincs rajtuk tápcsatlakozó amivel ezt a hiányt pótolhatnák.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł
-
Komplikato
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Nem tudom, de úgy emléxem Edelény kartársnak, akinek elöször voltt itt a fórumon X1650XT és rögvest Asus, sikerült elég szépen húznia az Asus saját programjával ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
cousin333
addikt
Megnéztem volna, hogy mit nyújtanak ezek a kártyák az eggyel nagyobb kategóriában játszó 1950pro-val szemben.
"We spared no expense"
-
Thrawn
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Köszi! Mindig tanul valamit az ember
Ez az ASUS mit produlkál ha túlhúzod?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł
-
Komplikato
veterán
válasz
cousin333 #12 üzenetére
Ha van türelmed nézd végig az utolsó 5-6 oldalát a kártya topikjának, azt hiszem jó pár (lengyel, cseh, német, angol, kínai, stb.) teszt be volt ott linkelve. Csak mondjuk ami 6.12-nél régebbi driverekkel volt, azt nem szabad komolyan venni.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ez egy nagy baromság úgy ahogy van.
Momentán 40ropi újonnan az x1600xt, az 1650xt nagyker ára 40000, ami mire eljut hozzánk, lesz belőle 50 is, ennyiért meg vígan veszek felfullozott 7900GS-t is, akkor miről beszélünk, az Ati elszámolta kissé magát, olyan fél évvel legalább -
rocket
nagyúr
Jo kis teszt, valoban keson jott ez a kartya, a szamitastechnikaban nem mindig alakulnak ugy a dolgok ahogy azt elore megtervezik.
Ugytunik a kulso hidnyakos osszekottetesu Crossfire szepen kiforrta magat, egesz meggyozo a teljesitmenye az egykartyas megoldashoz kepest."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rollins
őstag
Alig akartam hinni a szememnek, hogy ennyivel gyorsabb ez az Ati.
(de úgy is elkéstek vele)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Tényleg van GDDR4-es memókkal szerelt X1650XT is?
<< AMD - Advanced Mining Devices >>
-
-
spirit007
senior tag
Okoskák ! Ugye b@sztatok elolvani a tesztet ?
''Ami viszont ennél is jobb hír, hogy végre egy olyan 40 000 forint körüli kártyát kaptunk a kezünkbe, mellyel szinte az összes játék játszható''
Ja és 30500X1,2 = 36600 Ft
Termék megnevezése: GALAXY GF7900GS 256Mb HTD 1.4ns PCI 38.340 Ft (31.950 Ft)
Miről beszélünk egyáltalán ??? -
Arhel
senior tag
hát közel 2 hónapja elérhető már ez a kártya kis hazánkban, szóval a szemfülesebbek már rég beszereztek egy ilyet otthonra
(de mindentől függetlenül, tényleg későn érkezett ismét az ATI/AMD válasza)
-
t72killer
titán
Nekem a tesztből megint az jött le, h a CF tök jól műxik, lehet, h csúcskategóriás kari helyett érdemes lesz 2 közepest venni
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
Hun'reeth
őstag
Meggyőző. Végre egy igazi középkategória az ATI/AMD-től. Persze későn.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Komplikato
veterán
válasz
spirit007 #24 üzenetére
Te most bolti X1650XT árat hasonlítgatsz PH piacos-rendelős árakkal? Mert akkor ennyi erővel kapni ''noname'' X1650XT-t 29.000-ért is. Meg ennyi erővel akkor álljunk neki fikázni az egy árban lévő 7600GT-t ...
-
keIdor
félisten
Remek kis teszt!
A CrossFire is a legtöbb játékban tökéletesen működött!
-
Komplikato
veterán
Nem tudja valaki, hogy akkor az X1650XL az most 400/800 (DDR2) vagy 500/1200 (á'lá 1950GT és GDDR3), mert találtam infót mindkettőre, de a Maxsun pl. 500/1200-es kártyát gyárt.
-
t72killer
titán
válasz
Komplikato #28 üzenetére
bár ahogy számolgattam, %-osan az SLI kicsivel többet hoz a konyhára.
No, mindegy, majd ha kijönnek a középkategóriás geForce 8as karik, meg az ati R600-asok, megfelelő driverek kíséretében, javasolnék egy újabb CF vs SLI összehasonlítást..."A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
djtoomi
addikt
Csa ktudatom árakat veled:
41.880 Galaxy Zalmis 7900GS-e Chesterfield-nél
41.500 A Sapphire X1950PRO-ja és
X1650XT 33.736 HIS kinálatában iSilence 2-es hűtéssel illetve 34.764 a HIS által kinált X1650XT IceQ Turbo 3 hűtéssel.Vadi új mind valamelyik bazáros listájából van.Mind PCI-E ár.Naponta rengeteget ülök a piacon már csaktudokm az árakat.Hetente kétszer-háromszor rendelek meg vmit vmelyik bazárostól szal elég nagy a tapasztalatom sztem.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
spirit007
senior tag
válasz
Komplikato #29 üzenetére
Ez az Ipon árlistája ...a PH-n olcsóbb
de hétköznapibb helyen pl. aqua 40200 Ft Inno 7900GS és van ám itt 7600Gt 30720 illetve Zalmannal 32400 bruttóért .
és máskor olvasd el pls a tesztet ... -
Komplikato
veterán
-
LALA_kiraly
senior tag
-
gfefe
őstag
Szerintem príma kis karesz... Vmi ilyesmi kellene nekem csak dx10 kompatibilisban
Akkor már rohannék is a boltba...DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Nimda
addikt
A memóriák esetében a Sapphire 1,3 ns-os Infineon lapkákra szavazott, melyek egyelőre nem találhatók meg a gyártó honlapján, de kis számolással kiderül, hogy kb. 770 MHz-ig kellene bírniuk a strapát.
Ez igy is van...a 6.12-es driverrel (overdrive) simán megy ennyin az MSI......igaz sajnos csak eddig skálázódik...(reméljük késöbb az Atitool is támogatni fogja a karit)
-
joshua7
veterán
Jó teszt és meggyőző teljesítmény.
Semper Fi
-
t72killer
titán
válasz
Retekegér #44 üzenetére
nincsenek szinkronban - ez 1részt jó: folyamatos a fejlődés (ha vki nem foglalkozik a dobozon lévő cimkével -> uis az uj kártya azért ráver ált egy 20-30%-ot a régire),
Másrészt rossz, mert nincs igazi verseny. minden uj kártya csak a konkurrencia 5-6 hónapja bevezetett cuccával versenyez.
Ld, most ATI bevezeti az r600-at, amit ha jól veszem ki a hírekből még a 8900GTX se fog beérni /b azér' várjuk meg a teszteket.../- tehát pl a csúcs+legfelsőbb-közép (8800GTS)-kategóriában nov-március nVidia szezon volt, most jön kb 3 hónap ATI (izé, AMD) szezon
[Szerkesztve]"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
:AMF:
senior tag
''NVIDIA engedélyezné az SLI-t a 975X chipkészleten''
Gondolom Intel akart lenni.
Jó teszt, köszönet érte.A kivétel erősíti a szabályt? │
-
Gtxtt
tag
Végre....
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
athomi
veterán
nem értem a fiúkat...???
az x1650xt topikba ki volt tárgyalva, hogy a memóriát nem lehet húzni 5mhz-et sem az atitool-al és társaival...
Ati overdrive-ot kell használni, de ez korlátokba ütközik, mivel csak 770-ig húzható...de legalább húzható
egyébként nem biztos, hogy szerencsés az 1650-es elnevezés, mivel az x13xx és x16xx-ról mindenkinek csak a ''az rossz kártya'' jelző jut eszébe (nem hiába)...sok egyéb lehetőség azonban nem volt
[Szerkesztve]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD bebizonyította, hogy helye van a középkategóriás videokártyák eddig inkább NVIDIA által uralt piacán.
- [Re:] Eladó Be quiet! Straight Power 10 500W CM Gold (BN234)
- Okos Otthon / Smart Home
- DIGI internet
- [Re:] Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition (Új, bontatlan)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- LEGO klub
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Cooler Master MWE 650 V2 tápegység - 5 év garancia
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- Acer Aspire V5-471 Alkatrész
- Intel i3-9100F Quad-Core / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 256GB M.2 / 500GB HDD / CoolerMaster 500W
- DJI Osmo Mobile 2 + táska, kiváló állapot, INGYEN FOXPOST v FUTÁR
- Predator Helios 300, 17,3", 240Hz, 100%sRGB, Gari : 2024 december végéig (gyári Acer)
- Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 2023.12.-ig alza gari
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest