Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi szépen a segítséged!
Philipsből kijött a tartórögzítő csavar. Visszavittem. TV szerelő mondta, hogy manapság ilyen vacakok, simán csak műanyag házba vannak rögzítve.
Szerintem egyszerűen gyengébb panel van a Philipsben. Mondjuk az EIZO 10 éve került annyiba, mint most a Philips. Nekiállok gyűjteni egy EIZO EV4340X-ra.
Egyébként nem tudom miért vannak ennyire elhanyagolva ez a 43-as monitorok. Alig van pár készülék. Még a Dell U4323QE-re gondoltam, de ez BGR elrendezésű. Ezt nem is értem, ha fejjel lefele tennék bele a panelt a RGB lenne. EIZO EV4340X 20% fényerő alatt PWM-es, de az talán nem fog zavarni, mivel a 2433w is az.
Ismerősök TV-t használnak monitornak, látom te is foglalkoztál ezzel, de ugye ha érzékeny szemmel nem ajánlott a TV? Ha mégis van valami, azt kipróbálnám. Egyáltalán van 43"-as RGB-s, PWM mentes TV? -
c41r0^
őstag
ahogy látom, az az ICC már nem letölthető, mert elévült a link, de itt vannak még infótémák / githubos ICM-ek az sRGB gamma-> gamma 2.2 megoldásra:
gamma konvertálós megoldás
innen neked szerintem ez kell: srgb_to_gamma2p2_sdr.icmMár ha a fenti a probléma, azaz sRGB gamma curve-ot hazsnál a monitorod 2.2 helyett és ezért látod fakóbbnak a színeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest