Új hozzászólás Aktív témák
-
andsom
csendes tag
válasz
general
üzenetére
Kértem demót a basICColorhoz. Hozzászoktam, hogy a gépet ott kell hagyni és majd jó soká a 400+ minta lemegy. A basICColor viszont csak 57(?)-et használ, ami szerintem igen kevés. Semmi módját nem találtam annak, hogy hol tudom módosítani.
Mac-en nézek valamit, mert a DisplayCAL nekem halottnak tűnik és a Python-os verziója se nyerte el a tetszésem. Lassú és időnként bugos.
A Calibrite nekem se okozott sok örömöt. Elvileg ugyanazon programcsaládhoz tartozik, mint az X-Rite i1Profiler-je, de nagyon eltérő az eredmény. A Wacom ColorManagmentet használtam még, ami frissebb verziója az i1Profilernek, de nem tudom az mennyire tekinthető jónak. A Wacomomat viszont gyönyörűen belövi. -
janos666
nagyúr
válasz
general
üzenetére
TI biztos, az intelligens Neadrathall pedig max ELLENŐRIZ. [Mikrofont eldob. PEICE.]
Minden OS update után veszel egy új spektrométert és colorimeter-t, mert nincs új driver?
Minden monitor ki/bekapcsolás után újrakalibrálsz?
Gondoljuk már végig, hogy elvileg minden a problámákat a gyökerüknél kell kezelni.
Tehát pl. áterőltetni a MACOS-t és az Mx chip GPU-t Full-RGB-re, és kész.
A kalibrációs LUT nem arra való, hogy kijavítsuk a host hibáit, hanem arról szól a kalibráció, hogy kijavítsuk a hibákat, mindenütt és mindenhol.
Ennek része pl. "hack-elni" a MacOS-t, vagy venni DeckLink kimenetet a MacBOOK-hoz, amiből kimegy a bitperfect Full-RGB, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE-B OLED 4K 240Hz monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó Kishibás 31.5" HP OMEN 32c 2560x1440 165 Hz VA paneles ívelt monitor
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest