Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyakunkon a kánikula, vakációra készülnek a hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
b@ndi
tag
Egy kicsit marketing ízű lett a cikk.
Sztem a legnagyobb előnye a Gigabyte notiknak, hogy már a belépő szinten is 2 év garit adnak.
[Szerkesztve] -
Jim Tonic
nagyúr
Csak én látom úgy, hogy kísértetiesen hasonlítanak a Acer notikra?
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
lúzer
veterán
-
Scae [Edgar]
tag
Dokkcsati tényleg nagyon Aceres.
Nem is tudom ki gyárthatta.
-
Renwick
őstag
válasz
Scae [Edgar] #7 üzenetére
Az hétszentség, hogy nem az Acer...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
orbano
félisten
az ára egész jó, pariban van az acerrel, ahogy elnézem minőségben is. az Asussal viszont ez sincs éppen pariban, bár az sem sokkal drágább
A vér nem válik VAZZE!™
-
@ngel
tag
Most vagy az én memóriámmal van vmi gond, vagy a cikkben a teszt hibás!
Leszedtem az Everest honlapjáról a próbaverziót, és a memóriaolvasásra 2265-öt míg az írásra 767-et írt! A cikkben 2419 szerepel. Hogy lehet ekkora a különbség? A gépem egyébként HP nc6120, Pentium M 1,6 Centrino és 2*256MB DDR333I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
Ok, megvan a gond! Egy picit előbb kérdeztem, mint ahogy kellett volna!
A hiba ott van, hogy én a 2.5-ös verzióval néztem, és nem a 2.61 beta-val, amivel valószínüleg a cikkben is számoltak!
I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Renwick
őstag
Igen, mi a bétával mértünk.
Amúgy ezen a gyakorlaton változtatni fogunk, és a bétákat csak a rendszerinfó kilistázására fogjuk eztán használni (ott kell is néha), a sebességteszteket viszont mindig az éppen aktuálisan elérhető legújabb hivatalos verzióval fogjuk elvégezni.
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
Új hozzászólás Aktív témák
ph Eddig többnyire alaplapokkal, videokártyákkal és más komponensekkel hívta fel magára a figyelmet a tajvani Gigabyte. A helyzet most megváltozhat.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sokan kapják majd meg félig lemerülve a Teslájukat
- Diablo IV
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Motoros topic
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- -64% Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 workstation: i7 10750H,32GB,512GB,Quadro T2000,Lenovo gari 2025.01.14.
- Lenovo Thinkpad L380 27% ÁFA, 13.3" FHD IPS, i3-8130U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 6 hó gar
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Dell Latitude 5300, üzleti ultrabook, Dell garancia, i5-8365U/16GBRAM/256GBSSD/LTE/ FULL HD IPS matt
- Dell Inspiron N5010 Notebook
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest