Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Azt a részt már végig zongoráztam. Az egyik eszköznél talán bele is törődött, de pl. a tévénél minden áron választani kellett channel 1,2,3,4 vagy x közül, és visszakerültem az előző pontra. Igazából a "source input missing" ugye nem is erre való beállítás. Ez fölé/alá kéne még egy pont, ahogy korábban is írtam, hogy ne kapcsoljon bemenetet.
Delay állítás eszembe jutott, csak aztán ellustálkodtam a dolgot, de ez a rész annyira talán nem vészes. Először bekapcsol minden eszközt aránylag gyorsan. Itt meg is állhatna. Ez után kezd el újra végigmenni mindegyiken, és bemeneteket kapcsolgatni. PC-nél ugye értelme nincs, mert még javában bootol, még a tévé is vakarózik.
A javas beállító programban van olyan opció az inputoknál, hogy " stays on whatever it was on when it was turned off". Sajnos ez a program úgy néz ki nem támogatja a 885-öt. A másikból pont ez hiányzik.A leírás szövege:
A Next után lehet meghatározni azt, hogy az aktivitás befejeztével, a következő bekapcsoláskor a tv melyik alap bemenetre álljon rá. (Az első opció, hogy maradjon ott, ahol kikapcsoláskor állt.)
Bár ez sem pont az, amit keresek.A teljes cikk tomy11-nek is hasznos lehet. Ez alapján el lehet indulni, ha sikerül megérteni a működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest