Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Igen. van 1 progija, azt feltelepíted, létrehozol benne egy új accountot, és az internetes adatbázisából kiválasztod milyen eszközeid vannak. Sose próbáltam légkondit vezérelni vele, de tanítható. Minden 1es gombhoz tartozó infrakódot megtanul. (Szembefordítod a 2 távost, és végigmegy a gombokon amit meg kell nyomni (fel,le on/off stb... aztán ezeket szépen 1enként megtanulja.)
Természetesen tudja hogy a csatornát a digiboxon váltja, a hangerőt pedig a tv-n szabályozza. Én műholdvevővel használtam pont így.Szóval a progijában elég sokmindent beállíthatsz, mi legyen a neve az eszköznek, mit írjon ki az LCD-re, stb... És ugye el is mentheted a beállításokat, hogy később finomítani módosítani tudd, ne keljen az elejéről kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi