Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tyberius

  aktív tag

  válasz k3l3r0n #26 üzenetére

  '' Igény kérdése, hogy barkácsolni szeretnél, vagy a géppel szórakozni...'' - miért, a kettő nem egy és ugyanaz? :DDD

 • karib

  addikt

  válasz k3l3r0n #26 üzenetére

  Kíváncsi leszek a tapasztalataidra.

  A Thinkpad hívőnek igazából pár apróság az, ami miatt beleszeret a gépbe, és utána nem tud ugyanúgy tekinteni más notebookra. Leginkább az egronómia a kiemelkedő a Thinkpadeken (bár lehetne még rajta reszelni, de jobb nem nagyon akad). Utána pedig nagyon strapabíróak, és a dizájnjuk bár sokaknak nem tetszik, mégis karakteres és időtálló.

  A múltkor szétszedtem a T23-asomat. Érdekes, szétszedve ugyanúgy hajladoznak a műanyag elemek (display fedlap made in Mexico... tudod, az IT ipar fellegvára :D), összerakva mégis olyan, mint egy tégla... tehát nem is annyira az anyagfelhasználás, sokkal inkább a technológia, a know-how az, ami miatt egy Thinkpad kiemelkedően jó.

  Az Apple noteszekkel csak pár gondom van: pl. túlságosan terjengősek, nehezek. Ez nálam már majdhogynem kizáró ok. Emellett szépek, de szerintem sérülékenyek - ha nem is mechanikailag, de kopnak, karcólódnak, fakulnak. Nem egy jó dolog. Egy Thinkpad évek durva használata után is meglepően korrektül tud kinézni. Továbbá nekem az Apple billentyűzete nem tetszik annyira, bár tény, hogy még a jobbak közül való.

  Félreértés ne essék - nem csak a Thinkpad jó notebook. Azonban nagyon sok szempontból kevesen tudják megszorongatni. A Macek nagy előnye, hogy fut rajta az OS X :)

  Kinek mi a fontos - nem lehet egyértelmű ítéletet mondani.

  Department of Redundancy Department

Hozzászólok Aktív témák